DVTK: a megyei lap és az ultrák is keményen követelnek távozókat

Olaj volt a tűzre a kommunikációs igazgató szórakozása.

Forrás: Ultras Diósgyőr/Facebook

A Budafok-DVTK (2-1) mérkőzésről készült élménybeszámolónkban már jeleztük, nem lennénk meglepve, ha a következő időszakban olyan hírek érkeznének Miskolcról, melyekre minden magyar futballbarát felkapja a fejét.

Nos, megérkeztek az első szegmensek, amit a Borsod-Abaúj-Zemlpén megyei hírportál és a szervezett szurkolói csoportok szállítottak.

A boon.hu-nak a szombati bajnokiról készült beszámolójának a vége nem gyenge megfogalmazás. Íme:

„A DVTK a mostani vereségével zsinórban ötödször nem tudott nyerni, sorozatban negyedik bajnoki meccsén kapott ki, és nagyon úgy tűnik, hogy a tavaly szeptemberi nagy szellőztetést követő friss fuvallat elfogyott (10 győzelem, 4 döntetlen, 6 vereség), az előző évad hajrája, a pandémia miatti megszakadás utáni folytatás (1 győzelem, 1 döntetlen, 6 vereség) áporodott levegője megmarad az új évad elején is (1 győzelem, 1 döntetlen, 4 vereség). Ablakot kellene nyitni, nem csak a földszinten, és az sem lenne baj, ha olyan huzat lenne, hogy kirepítene pár embert.”

A szerző fejével még véletlenül sem gondolkodnánk, de ilyen esetekben a vezetőedzőt és a stábját, vagy utóbbinak néhány tagját szokták elküldeni, mert az egész csapatot most is, mint mindig, képtelenség lecserélni (de csak az egészet...). Mert az nb1-hu a már beágyazott blogban vasárnap jelezte, a játékosok hozzáállásával is bőven akadtak gondot Budafokon (is).

Budafok-DVTK: és a sztárfizetések? - NB1.hu

Forrás: „Először a fegyverekről mondj le, majd az ételről, a bizalomról ne mondj le soha. Az ember nem élhet bizalom nélkül. A bizalom fontosabb, mint az élet." 

Arról is beszámoltunk, hogy a találkozó lefújása után a miskolci ultrák, egyébként nem először, magukhoz kérették a DVTK játékosait, akikből már akkor (is) látszott, hogy bőven elegük van.

Facebookon közzétett bejegyzésükben egyébként szintén kegyetlenül fogalmaznak: 

„A TÜRELEM ELFOGYOTT!

MIND felelősök vagytok! A klubháztól az öltözőig!! 

Elég volt belőletek! Nem a Ti városotok, nem a Ti csapatotok, és nektek csak pénz a 90 perc.
TAKARODJATOK!!

A meccs végi mutogatást sem felejtjük, és reméljük amikor nem lesz kerítés, háló és 15 méter köztünk is ilyen bátor srácok lesztek!”

Külön olaj volt a tűzre egy előkerült felvétel, melyen a klub kommunikációs igazgatója látható, és ezt szintén eléggé a szívükre vették a fanatikusok, mert a DVTK az utolsó a tabellán.

Legfrissebb híreink