DVTK: 4 távozó után 3 felkerülőt jelentettek be

Feczkó Tamás nem szeretne izgulni a szezon végén.

Forrás: DVTK

A DVTK is megkezdte a felkészülését a tavaszi szezonra, Feczkó Tamás válaszolt az újságírók kérdéseire, az edzés előtti sajtótájékoztatón.

Feczkó bízik egy sikeresebb tavaszban és nem szeretne a szezon végén izgulni, hogy sikerül-e kiharcolniuk a bennmaradást. Céljuk az, hogy előrébb lépjenek a tabellán, amire jó alapot adhat az utolsó őszi meccsük hangulata. Reméli, hogy tavasszal is szép számmal látogatnak majd ki a szurkolók a Diósgyőr mérkőzéseire, ahonnan a győzelmek után boldogan távozhatnának.

DVTK: 4 játékos távozik - NB1.hu

 

A keretet érintő változásokkal kapcsolatban ezt mondta el Feczkó:

,,Tavaly négy hét volt a felkészülési időszak, most három. Mi olyan program alapján dolgozunk, hogy ez nem okozhat problémát. Amikor megérkeztem, hat játékosnak megköszöntem az eddigi munkáját, most négyet kölcsönadunk, ez tíz, és eddig négy érkezett, ezért azon vagyunk, hogy minőségileg javuljon a keret állapota. Hysen Memolla már decemberben aláírta a szerződését, így velünk kezdi meg a felkészülést, ő az első igazolásunk. A fiatalok közül Farkas Marcell, Szűcs Kornél és Zsiga Máté is felkerültek az első csapat keretéhez. A korábban sérüléssel bajlódó Joachim Adukor szintén a csapattal készül már. Egyetlen sérültünk van, Makrai Gábor, aki jelenleg Belgrádban egy helyi térdspecialistánál készül, bízunk benne, hogy sikeresen. A szakember azt ígérte, hogy hat hét alatt rendbe rakja, de ha ez nyolc hét lesz, akkor sem leszünk elégedetlenek."

Élő közvetítés az átigazolásokról - változások az NB I élcsapatainál - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink