DVSC-ZTE: Márton Gábor szerint nincs sima meccs az NB I-ben - reakciók

Vitelkinek nagyon nem tetszettek a látottak.

Forrás: dvsc.hu

Egészen komoly hullámvölgyben lévő Debrecenhez látogatott, a Magyar Kupa kiesés ellenére remek formában lévő ZTE.

A vendégek kezdték bátrabban a meccset, több veszélyes támadást is vezettek. A félidő közepéig mind a két csapat hibázott egy-egy hatalmasat az ellenfél kapuja előtt, azonban az eredménytelenséget hamarosan megtörte a ZTE. 8 perc alatt kettőt rámolt be a zalai csapat a Lokinak, Stieber gólja előtt ráadásul borzasztóan nagyot hibázott Kosicky.

A pihenő után a hazaiak vették át a mérkőzés irányítását, ám a fölényük meddőnek bizonyult, sőt ellentámadásaiból akár újabb gólt is szerezhetett volna a ZTE. Erre a találatra a 87. percig kellett várni, Radó állította be a 3-0-ás végeredményt.

A vezetőedzők ezt mondták el a meccs után:

Vitelki László(DVSC): ,,Nem nézett jól ki ez a mérkőzés, nem azt láttuk a pályán, amit megbeszéltünk. Tompának éreztem a csapatot, védekezésben ismételten hibákat követtünk el, amit megbüntetett a Zalaegerszeg, a támadó harmadban is tompábbak, tanácstalanabbak voltunk. Nem nézett ki jól ez a mai mérkőzés..."

 

Sannino magára vállalta; Rebrov és a Fradi tovább készül - reakciók - NB1.hu

 

 

Márton Gábor(ZTE): ,,Sok helyzetet alakítottunk ki, nekünk voltak a nagyobbak, ha jól emlékszem. A második félidő küzdelmesebbre sikeredett az elején, aztán ahogy alább hagyott a Debrecen lendülete, volt a lehetőségeink, hála Istennek nyertünk is.  Az eredménytől függetlenül ezt nem mondanám sima meccsnek, az NB I-ben nincs sima meccs, ez sem volt az. A kettő-nulla után az első félidőben nem azt kértem, hogy ezt az eredményt tartsuk meg, hanem azt, hogy próbáljunk előre játszani. A Debrecen nagy nyomást helyezett ránk, de szervezetek voltunk és megúsztuk azokat a lehetőségeket, amik a Debrecen előtt adódtak."

Ezzel a győzelemmel pontszámban már beérte a bennmaradó helyen tanyázó Paksot a ZTE, míg a Debrecennek két pontosra olvadt az előnye a veszélyzónában lévő zalaiakkal szemben. Amennyiben nem függeszti fel az MLSZ a bajnokságot, akkor a következő körben a Honvédhoz látogat a Loki, míg a ZTE Kaposváron vendégszerepel.

 

Loki, Kaposvár, Honvéd: kiütve! - beszámoló - NB1.hu

 

 

EMLÉKEZTETŐ:

DEBRECENI VSC–ZTE FC 0-3 (0-2)

Debrecen, zárt kapuk mögött, v: Iványi     
gólszerzők: Bobál G. (30.), Stieber (38.), Radó (87.)     
sárga lap: Kundrák (83.), illetve Katanec (12.), Bőle (44.), Bobál D. (57.)     
DVSC: Kosicky - Bényei (Kundrák, 46.), Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Bódi, Kusnyír, Haris, Varga K. - Szécsi, Garba (Milunovic, 76.)
ZTE: Demjén - Bolla, Szépe (Bobál D., 34.), Katanec, Bedi - Katelarisz, Mitrovic - Bőle (Babati, 90.), Stieber, Radó - Bobál G. (Ikoba, 82.)

Legfrissebb híreink