DVSC-Újpest: kiadta a jelszót a Loki új csapatkapitánya

Sérülés után pótolja a sérültet.

Forrás: dvsc.hu

A Debrecen szombaton az Újpest FC ellen kezdi meg szereplését az OTP Bank Liga tavaszi szezonjában.

Nem gyengébb hiányzóval kell számolnia Vitelki Zoltán vezetőedzőnek, a Debrecen újdonsült vezetőedzőjének, mint Tőzsér Dániellel, aki a Nyíregyháza elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést.

A csapatkapitány már túl van a műtéten, de a rutinos középpályás felépüléséig, Bódi Ádám kapja majd a kapitányi karszalagot.

Az a Bódi Ádám, aki szintén sérülés (és műtét) után szerepel újra a Lokiban. A debreceni szurkolók egyik kedvence augusztusi bokaműtétje után, ősszel csak az utolsó három fordulóban állt Herczeg András volt vezetőedző rendelkezésére, de tavasszal már újra a piros-fehérek erőssége lenne a már válogatottban is bemutatkozott játékos.

Az edzőmeccseken rendre eredményes Bódival, a DVSC honapja beszélgetett, és kérdezte az új szakmai stábról:

"Szimpatikus számomra, közel áll hozzám az új edző filozófiája. Bízom benne, hogy jönnek majd az eredmények a bajnokságban, hisz eddig minden adott, hogy jól szerepeljünk. Nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki, hogy rajtam lesz a szalag. Nyilván nagy feladat Dani pótlása, de sokat beszélek vele, így nem lesz új a számomra. Természetesen próbálok csapatkapitányhoz méltóan viselkedni és teljesíteni már az Újpest FC elleni szezonnyitón is.

Ha nem csalnak az emlékeim, sok ikszes meccset játszottunk a lila-fehérekkel hazai pályán az elmúlt időszakban. Bizakodóan várom a szombatot, amikor a tavasz első összecsapását játsszuk, még ha télen is rendezik. Nagyon kellene a három pont, mindent meg kell tennünk, és meg is teszünk érte, hisz nem mindegy, hogyan kezdjük a bajnokságot. Tudjuk, hogy rossz pozícióban vagyunk, de egy sikerrel szépen megindulhatnánk felfelé. Igaz, meccsről meccsre készülünk, de tisztában vagyunk vele, milyen ellenfelek várnak ránk a jövőben. Minden pontra szükségünk lesz. Távlati célunk, hogy minél előrébb végezzünk a tabellán, de most az a lényeg, hogy megverjük az Újpestet."

A Debrecennek és Bódi Ádámnak az Újpest elleni tavaszi debütáláson túl sem lesz könnyű dolga a bajnokságban, hiszen a fővárosiak után a Puskás Akadémiával találkoznak Felcsúton, majd a MOL Vidit fogadják otthon.
 

Legfrissebb híreink