DVSC-Puskás Akadémia: nem szabad már botlani – reakció

Itt nyugodtan, ott izgulva.

Forrás: Puskás Akadémia

A DVSC már bennmaradt a bajnokságban, így Joan Carrillo csapata nyugodtan léphet pályára, míg a Puskás Akadémia még harcol a második helyért, jelenleg ugyanannyi pontja van, mint a második Kisvárdának.

A DVSC a legutóbbi fordulóban Mezőkövesden nyert 1-0-ra, ezzel biztosítva a bennmaradását, míg a felcsútiak 0-0-t játszottak az MTK otthonában, emiatt előzhetett az Újpestet 2-1-re verő Kisvárda

„Boldogok vagyunk, hogy sikerült elérni a klub által kitűzött első célt, a bennmaradást. Viszont profik vagyunk, és a végsőkig kell harcolnunk. A hátralévő két találkozón szeretnénk még több lehetőséget adni a fiataloknak, akik a jövő Lokiját alkothatják. Ambíciózus edzőnek tartom magam, és szerencsére az öltözőben is hasonló arcokat látok. A Puskás Akadémia ellen bízom benne, egy olyan játékot tudunk nyújtani, mellyel szépen búcsúzhatunk a hazai közönségünktől. Az ezüstéremért harcol a Puskás Akadémia, így mindenképp pontokra van szüksége, ráadásul minőségi játékosok alkotják a keretét. Ugyanakkor megvan a tervünk, hogy miként zárjuk sikerrel az idei utolsó hazai meccsünket” - mondta Joan Carrillo, a DVSC vezetőedzője.

„Az utolsó három fordulóban kilenc pontot akartunk szerezni, de ez már biztosan nem sikerül. A hozzáállásunkat nem érheti kritika, de bízom benne, hogy a hátralévő két meccsen nem lesz több botlás...” - mondta a lényeget Hornyák Zsolt még a Hidegkutiban.

Kezdés 14.45

Legfrissebb híreink