DVSC-Puskás Akadémia: így győzne Huszti Szabolcs

Hasonló dolgokról beszélt a felcsútiak kiválósága.

Forrás: DVSC/Facebook

A vasárnapot a DVSC és a Puskás Akadémia párharca nyitja az NB I-ben.

A Loki már három meccse nyeretlen az NB I-ben és nagyon közel áll a kiesőzónához, csupán a jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg a 11. Gyirmótot. Emiatt is vár hatalmas küzdeni akarást a csapatától Huszti Szabolcs:

,,Minden egyes meccsen úgy lépünk pályára, hogy nyerni szeretnénk, most sem lesz másképp. Azt gondolom, ha a csapat azt az arcát mutatja, valamint olyan szenvedéllyel és küzdeni akarással lép pályára, mint azt tette a Fehérvár ellen, elégedettek lehetünk, viszont muszáj elkezdeni gyűjteni a pontokat. Az élmezőnyhöz tartozik a Puskás, ráadásul a Fradi ellen van egy elmaradt bajnokija, melyet, ha megnyer, akár az élre is ugorhat. Tudjuk jól, hogy mély kerettel rendelkeznek a felcsútiak, ráadásul hatalmas büdzséből gazdálkodnak, amely tovább könnyíti a helyzetüket. 4-2-3-1-es felállásban futballoznak, elől pedig van egy magas csatáruk, többnyire őt keresik a labdával. Nem mennék bele jobban a szakmai részbe, a játékosokkal részletesen megbeszéljük, mit kérünk tőlük, és felhívjuk a figyelmüket a Puskás erősségeire. Dominálni szeretnénk, és azt a gólratörő, sok helyzetet hozó játékot nyújtanánk, melyet már többször bizonyítottuk, hogy tudunk. Ez esetben sikeresek lehetünk és Debrecenben tarthatjuk a három pontot."

A felcsútiaknak jóval kellemesebb a helyzetük a tabellára nézve, ugyanis 8 meccset követően a harmadik helyet birtokolja a csapat a tabellán 16 ponttal. Csirmaz István szerint a meccsen a taktikai fegyelmezettség és a jó helyzetkihasználás dönthet:

NB I
10. FORDULÓ
13.30:
Debreceni VSC–Puskás Akadémia FC (Tv: M4 Sport+)

Legfrissebb híreink