DVSC: nem csak a pályán és az utcán volt balhé

Hanem a VIP-szektorban is.

Forrás: Simon Zoltán/nb1.hu

Mint ahogy tegnap beszámoltunk róla, a debreceni ultrák a csapatuk kiesése után betörtek a pályára, hogy levetessék a játékosokkal a mezt. Ezután még sokáig várták a stadionnál a szurkolók, hogy kijöjjön a csapat, de hátul hagyták el a stadiont a játékosok. Azonban nem csak a pályán és az utcán volt balhé, hanem a VIP-szektorban is. A civishir.hu így számolt be az esetről:

,,Sokan nem tudták a helyszínen megemészteni, hogy a június 27-i Debrecen-Paks mérkőzést követően kiesett a Loki, ám a mérkőzés lefújása után nemcsak a B-középben szabadultak el az indulatok, hanem még a VIP-szektorban is, ahol tömeges dulakodás alakult ki. A többségi tulajdonos durva, szűnni nem akaró szidalmazását hallva egy hozzá közel álló személy (szemtanúk elmondása szerint) a páholyból leugorva nekirontott az egyik – elégedetlenségét szintén kifejezésre juttató – szurkolónak. Az indulatosan fellépő illetőt a közelben ülők megfékezték, a földre teperték, majd a biztonságiak kivezették a szektorból.

 

Loki-Paks: a múlt és a jelen háborúja a félelem árnyékában - KÉPEK, VIDEÓK - NB1.hu

Forrás: „Siófok, Csákvár, Kazincbarcika, Győr. Ja, és a Vasas." (Debrecen, szombat este, 21.17) Debrecen gyönyörű! Debrecen szomorú! Debrecen dühös és elkeseredett! 27 év után 27-én búcsúzott az elmúlt két évtized legeredményesebb magyar csapata az NB I-től. Azon a napon, amikor a legfanatikusabb szurkolói focitornán is megemlékeztek egész Debrecen egyik legikonikusabb alakjáról, az 5 éve elhunyt Komáromi Gábor vezérszurkolóról.

 

Amint azt a tudósításban megírtuk, abban a percben, amikor nyilvánvalóvá vált a DVSC kiesése, a B-közép egy csoportja a pályán akart elégtételt venni a játékosokon, de a berohanó speciális rendőri egység elejét vette a nagyobb inzultusnak."

Legfrissebb híreink