DVSC-MOL Fehérvár: Dombi a kispadon, Boris változtat a kezdőn - reakciók

Kilencéves átok törhetne meg, de hogy sül el az edzőváltás?

Forrás: molfehervarfc.hu

Az NB I 7. fordulójának szombat esti mérkőzésén a DVSC a MOL Fehérvár FC-t fogadja.

A hat mérkőzés után négy döntetlennel és két vereséggel, nyeretlenül a kiesőzónában álló debrecenieknél a héten edzőváltás történt, Joao Janeiro távozott, a helyén pedig ideiglenesen, megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor ül a kispadon. 

Az ő nyilatkozata itt olvasható:

A székesfehérváriak felemásan szerepelnek eddig, öt meccsükből kettőt megnyertek és hármat elveszítettek, a Kecskemét elleni, hétközi sikerrel viszont jól hangoltak. Érdekesség, hogy legutóbb kilenc éve, 2013. szeptember 15-én kaptak ki a Loki otthonában, az azóta lejátszott 11 tétmeccsen egyszer sem. Erről is beszélt esélylatolgatójában Michael Boris vezetőedző.

"Mindig nehéz edzőváltás után lévő csapat ellen játszani, ilyenkor mindig motiváltabbak a játékosok és nehezebb arra is felkészülni, hogy milyen játékot akar majd játszani az ellenfél. Figyelnünk kell a védekezésben az alapelveinkre, a labdás játékunknál pedig gyorsnak kell lennünk. A Debrecennek egy nappal több ideje volt a pihenésre, de mi is frissek vagyunk és a sűrű menetrend közepette várható néhány változás is a kezdőcsapatunkban. Szeretnénk jó mérkőzést játszani, sok helyzetet kialakítani, mindenki maximálisan erre a meccsre összpontosít, ezt követően pedig két nap pihenőt kapnak majd a játékosok, hiszen hetek óta heti két mérkőzést játszottunk. A céljaink világosak, ebben a szezonban is ki kell jutnunk az európai porondra, ehhez pedig a lehető legtöbb pontot kell gyűjtenünk. Szeretem a statisztikákat, tudom, hogy a Vidi közel kilenc éve veretlen Debrecenben, az a célunk, hogy ez a szombat esti bajnoki után is így maradjon."

A találkozó 18.15-kor kezdődik.

Legfrissebb híreink