DVSC-Kövesd: bravúrok sorozatát mutatta be a Loki kapusa, de hiába - videó

Igazi tűzijátékot rendeztek a mezőkövesdiek.

Forrás: dvsc.hu

Megszakadt a Loki veretlenségi sorozata, a debreceni csapatot a Mezőkövesd fékezte le. Kuttor Attila csapata a 48. percben már 3-0-ra vezetett a Nagyerdei Stadionban, végül a kövesdiek 3-1-re diadalmaskodtak. 

Hiába a román első gólja, megcsapta a kiesés szele az Újpestet - eredmények, tabella - NB1.hu

A kieső helyen álló ZTE otthon tudta tartani a 3 pontot a gyengélkedő Újpest ellen, ezzel megszereték idei első győzelmüket. Magabiztosan tudott nyerni a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia, a Kaposvár egyre nagyobb bajban van. A Honvéd és a DVTK tovább ostromolja a dobogót, veszélyben lehet a Kisvárda és a Paks.


 
A vendégek harmadi találatát a csereként beszálló Silye Erik szerezte. Silye ebben a szezonban másodszor talált be NB I-es meccsen, október elején az újpesti kaput is bevette. A 23 éves futballista gólja előtt ugyan a debreceniek kapusa, Tomas Kosicky háromszor is hárítani tudott, ennek ellenére Nagy lövését követően a labda a kapufáról Silye elé pattant, akinek a lába nem remegett meg. 

Security Check Required

 

A sikerének köszönhetően a Mezőkövesd őrzi a dobogós helyét, míg a DVSC először szenvedett vereséget Vitelki Zoltán vezetésével az élvonalban. 

Debreceni VSC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-3 (0-2)
Debrecen, 3020 néző, v:
Bognár 
gólszerző: Trujic (91.), illetve Pillár (29.), Zivzivadze (38.), Silye (48.)     
sárga lap: Habovda (61.), Garba (80.), illetve Besirovic (45.), Nagy D. (60.)
DVSC: Kosicky - Habovda (Baráth, 71.), Szatmári, Pávkovics, Ferenczi - Csősz (Garba, 46.), Kusnyír - Bódi, Szécsi, Varga K. (Trujic, 61.) - Adeniji
Mezőkövesd: Szappanos - Farkas D., Neszterov, Pillár, Vadnai (Silye, 46.) - Karnyicki, Berecz - Cseri (Vajda, 75.), Besirovic, Nagy D. (Jurina, 84.) - Zivzivadze
 

Legfrissebb híreink