DVSC: Kispestről igazolnának jobbhátvédet, Lázár Újpesten köthet ki

Debrecen –A Videoton kapusa is a Lokiban folytathatja a pályafutását.

Forrás: honvedfc.hu

Mint arról az elmúlt héten beszámoltunk, három esztendő után nem hosszabbította meg a lejáró kontraktust a DVSC-TEVA és Lázár Pál, a jobbhátvéd így szabadon távozhatott Debrecenből, a haon.hu azt írja az Újpest élénken érdeklődik a válogatott játékos iránt.

 

A lap szerint a Loki már ki is szemelt egy labdarúgót Lázár pótlására, még pedig a Budapest Honvéd jobb oldali védőjét, Botka Endrét. A huszonegy esztendős futballista alapember a kispestieknél és a transfermarkt.de oldal szerint értéke 350 ezer euró. A játékosnak 2018. június 30-ig van élő szerződése a piros-fekete klubnál.

 

Bár a debreceni csapatnál négy kapus is rendelkezésre áll Bozidar Radosevic, Verpecz István, Balogh János és Slakta Balázs személyében, a Videoton drukkerei körében tartja magát az a pletyka, hogy a fehérváriak szerb hálóőre, Braniszlav Danilovics a DVSC-ben köthet ki. Ami biztos, a szerb cerberus kimaradt az ausztriai edzőtáborba utazó székesfehérvári keretből, vagyis az új szakvezető, Berg nem számol vele az összetartás során.

Legfrissebb híreink