DVSC: kinevezték az új vezetőedzőt

Hivatalos bejelentés. 

Forrás: dvsc.hu

Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC együttese, hivatalos oldalán jelentette be, hogy a szerb Srdjan Blagojevic veszi át a csapat irányítását. 

ÍME, A DEBRECEN BEJELENTÉSE:

“A 49 éves, pro licences szerb tréner, Srdjan Blagojevic irányítja a továbbiakban a DVSC labdarúgócsapatát. A szakember legutóbb, 2021. novemberétől 2022. szeptember 13-ig a kazah óriásklubnál, az FC Astanánál dolgozott, a csapatot a második helyen adta át utódjának, a kupában pedig elődöntőbe vezette.

Srdjan Blagojevic korábban irányította a kazah Kaspiy és a szerb FK Indija együttesét is, jellemzően hosszabb ideig dolgozik egy-egy klubnál és jók a győzelmi mutatói is.
A Loki új vezetőedzője már szerdán munkába áll, és segítőivel megkezdi a csapat felkészítését az október elsejei, Honvéd elleni bajnokira.”

A debreceniek nyolc forduló után a kilencedik helyen állnak a tabellán. A portugál Joao Janeirót augusztus végén menesztették, az azóta lejátszott két bajnoki találkozón és a Magyar Kupában megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor irányította a csapatot.

FRISSÍTÉS:

CSÜTÖRTÖK, 17.32:

Legfrissebb híreink