DVSC-Kaposvár: Vitelki megérti a szurkolókat - reakciók

A Rákóczinál sajnálják, hogy nem tudtak nyerni.

Forrás: dvsc.hu

Mint ismeretes, az NB I 27. fordulójának péntek esti nyitómeccsén a DVSC nagy meglepetésre nem tudta legyőzni odahaza a sereghajtó, a kiesés elleni harc utolsó reménysugarát megragadó Kaposvárt. Az 1-1-es döntetlennek köszönhetően egyrészt ezen az összecsapáson még nem vált biztossá a kaposváriak kiesése, másrészt a debreceni együttes nagyon nehéz helyzetben van, a forduló végén a kiesőzónában találhatják magukat.

Kutyás rendőrök védték a Loki játékosait a dühös szurkolóktól - videó - NB1.hu

 

A lefújás után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Vitelki Zoltán (DVSC): "Óriási csalódás a döntetlen, a mi helyzetünkben a három pont lett volna a minimális cél. A majdnem tét nélkül és önfeledten futballozó Kaposvár ellen meg kellett volna oldanunk ezt a feladatot. Arról beszéltünk, hogy minden pont nagyon fontos, nekünk ezt a mérkőzést le kellett volna hoznunk és tudtunk volna tovább lépkedni. Görcsösnek éreztem a csapatot, nem értettem egy-két dolgot a pályán. Óriási csalódás ez számunkra, így megértem a szurkolók reakcióját."

Disztl László (Kaposvár): "A pontszerzéshez az kellett, hogy minden játékos száz százalékot nyújtson, mindent kiadjon magából, illetve csapatként is jól működjünk. Mind a kettő sikerült. Az első pillanattól kezdve nagy lelkesedéssel játszottunk. A mérkőzés elején kaptunk egy szerencsétlen gólt, ami megnyugtatta a debrecenieket és kényelmes játékkal uralták az első félidőben a mérkőzést. A másodikre felpörögtünk, mi uraltuk a játékot és nyomás alatt tartottuk a Debrecent. Az egyenlítésünk megérdemelt volt. Azt viszont sajnáljuk, hogy nem tudtunk nyerni, mert a küzdöttünk érte. A múlt heti vereség után bebizonyítottuk, hogy igazi csapat vagyunk."


EMLÉKEZTETŐ
 

DVSC-Kaposvár 1-1

Alsóházi rangadóval vette kezdetét az NB I 27. fordulója. A sereghajtó Kaposvár ebben a szezonban már kétszer megtréfálta a Lokit. A péntek esti meccsen sokáig úgy tűnt, hogy a DVSC vissza tud vágni, de a hajrában a Rákóczi egyenlíteni tudott. A reminek köszönhetően ezen az összecsapáson még nem vált biztossá a kaposváriak kiesése. A debreceni együttes pedig nagyon nehéz helyzetben van. A piros-fehér klub drukkerei az újabb csalódást keltő eredmény után eléggé kiakadtak. 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: BORBÉLY ÁKOS

A csereként beszálló játékos a hajrában egyenlített, ennek köszönhetően a Kaposvár még nem esett ki az NB I-ből. Érdekesség, hogy a 19 esztendős futballista először talált be az élvonalban. 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: KINYIK MENTÉSE

A 21. percben közel került az egyenlítéshez a Kaposvár. Ádám Martin próbálkozása már túljutott Nagy Sándoron, de Kinyik Ákos a gólba tartó labdát ki tudta vágni a mezőnybe.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

6.perc: Garba tette középre a labdát, ami egy kaposvári lábról pattant Szabó Bence elé. A 22 esztendős játékos kilenc méterről lőtt Pogacsics kapujába. Szabó első NB I-es találatát szerezte (1-0).

Security Check Required

 

86. perc: Ádám lódult meg a debreceni kapu irányába, majd Borbélyt játszotta meg. A csereként beszálló játékos kb. 8 méterről vette be Nagy Sándor kapuját (1-1)

Security Check Required

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Lokira kedden újabb "hatpontos" mérkőzés vár, Vitelki Zoltán együttese az Újpest otthonában fog vendégeskedni. A Kaposvár szerdán a Puskás Akadémia stadionjában fog pályára lépni.

JEGYZŐKÖNYV:

Debreceni VSC-Kaposvári Rákóczi FC 1-1 (1-0)
Debrecen, 2400 néző, v:
Farkas Á.     
gólszerzők: Szabó B. (6.), illetve Borbély (87.)     
sárga lap: Kinyik (17.), Kundrák (22.), Bódi (72.), illetve Ur (16.), Nagy R. (72.), Pogacsics (94.)
DVSC: Nagy S. - Habovda, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi (Csősz, 46.) - Haris (Kusnyír, 13.), Tőzsér - Kundrák (Szécsi, 56.), Bódi, Szabó B. (Varga K., 55.) - Garba (Adeniji, 84.)
Kaposvár: Pogacsics - Vacthler (Nagy J., 67.), Ur, Szabó A., Hadaró (Fodor, 80.) - Nagy T. (Csiki, 67.) - Palic (Balázs, 59.), Szakály, Trebotic, Nagy R. (Borbély, 80.) - Ádám

A tabella a linkre kattintva érhető el. 

FRISSÍTVE: 17.37:

DVSC: ultimátum után - Kondás visszatérhet - NB1.hu

 

 

Legfrissebb híreink