DVSC-Kaposvár: Vitelki előretekint, Waltner javítana

Egyértelmű a Loki célja.

Forrás: dvsc.hu

A 27. forduló nyitómeccsét a Nagyerdei Stadionban rendezik péntek este. A kiesés elől menekülő DVSC a sereghajtó Kaposvárt látja vendégül. A Loki számít az összecsapás esélyesének, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a Rákóczi ebben a szezonban már kétszer térdre kényszerítette a cívisvárosi alakulatot. Persze nagy kérdés, hogy milyen állapotban lesznek a kaposváriak, akik az előző héten óriási pofont kaptak a Zalaegerszegtől (az egerszegiek 6-0-s győzelmet arattak a Kaposvár stadionjába).

Hiába a Loki mumusa, már most kieshet a Kaposvár - ELŐZETES - NB1.hu

 

Vitelki Zoltán elmondta, hálásak a szurkolóknak, akik a Honvéd elleni mérkőzésre elkísérték a csapatot. A DVSC egy diadallal akarja megköszönni a szimpatizánsok támogatását.

"Egy vereség után természetesen mindig rosszabbul érzem magam, de alapvetően előre tekintek. Mindig hiszem, hogy a hétvégén egy olyan mérkőzés következik, amely elindít minket fölfelé. Sokat beszélgettünk a játékosokkal az elmúlt időszakban arról, hogy a Kaposvár hat pontot vett el a csapattól, ez persze benne van a fejekben. Az egész hetet arra építettük, hogy teljesen mindegy, ki az ellenfél, csak saját magunkban bízhatunk. A futballisták átérzik, hogy egy győzelem azon múlhat, hogyan döntenek egyes szituációkban. Szeretném megemlíteni, nagyon jólesett, hogy a szurkolóink elkísértek minket és ott voltak a Honvéd elleni találkozón. Óriási lökést ad számunkra a biztatásuk, és hogy a Nagyerdei Stadionba is visszatérhetnek. Hazai pályán egyértelmű célunk, hogy egy győzelemmel háláljuk meg nekik" - nyilatkozta Vitelki Zoltán a dvsc.hu-nak.

Persze a Kaposvár nem feltartott kézzel fog kifutni a debreceni aréna gyepére. Vagyis erre lehet következtetni Waltner Róbert szavaiból.

 

"Szeretnénk kijavítani az előző heti teljesítményünket, hiszen egy elég megalázó mérkőzés volt a játékosok, a szakmai stáb és minden olyan ember számára, aki szereti a Rákóczit. Nem szeretnénk még egy hasonlóba belefutni" - hangsúlyozta Waltner Róbert.

 

A DVSC-Kaposvár mérkőzés 20 órakor kezdődik. 

Legfrissebb híreink