DVSC-Fradi: edzői reakciók az 1-6 után

Herczeg és a szétesés, Rebrov és az önbizalom.

Forrás: fradi.hu

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros csapata az NB I 12. fordulójának zárómeccsén 6-1-re verte idegenben a DVSC-t. A lefújást követően a két vezetőedző értékelte a látottakat.

 

Herczeg András (DVSC): "Az első tíz percben megilletődötten játszottunk, ezt kihasználta a Ferencváros, meg is szerezte a vezetést. Ezt követően feljavult a játékunk, Grófnak több bravúros védése is volt, majd a vendégcsapat megszerezte a második gólját. A félidőben Szécsit cserélni kellett, agyrázkódása van. Mentünk előre, szépítettünk, majd Nagy Sándor sérülése és az újabb gól következett. 3-1-nél szétesett a csapat. Fegyelmezetten kellett volna játszani, mindenki támadni akart, mindenki szépíteni szeretett volna. A FTC jó csapat, kihasználta a lehetőségeket.

Sajnálatos ez a súlyos vereség, nem volt méltó ez a játék hozzánk. Nem lehet szétesni ennyire. A Ferencváros jól játszott."

Tönkreverte a Fradi a DVSC-t - NB1.hu

 

Sergei Rebrov (Ferencváros): "Mindenki szereti az ilyen eredményeket. Ettől függetlenül 2-1 után azért volt egy nehéz 15 percünk. Ekkor az ellenfél csapatának kapusát lecserélték, ezután pedig több helyzetünk is lett. A legfontosabb az volt, hogy a játékosok nagyon komolyan vették az összecsapást. Sikerült kipihenniük magukat, és jól teljesítettek, pedig idegenben nehéz játszani. Dicséret illeti a játékosokat, örülök, hogy ekkora örömet tudtak szerezni a szurkolóinknak.

Az Európa Liga-találkozók persze biztosan adnak önbizalmat a bajnokikra is.

 

Emiatt is kezdhettük jól a meccset, az első 15 percben gólt lőttünk, lehetőségeket alakítottunk ki. Többször is előfordult azonban, ami most is, hogy a lőtt gólunk után gondjaink akadnak. Ha 6 gólt lősz, az mindig önbizalmat ad. Sokszor mondtam, hogy a támadó játékosaink nem szereznek elég gólt, de most mindegyik találatot támadó labdarúgó lőtte."

Legfrissebb híreink