DVSC: az új edző elárulta, mi a legfontosabb feladat - reakció

Az első benyomásairól és a tárgyalásról is beszélt.

Forrás: DVSC/Facebook

Szerdán a DVSC megtalálta új vezetőedzőjét Srdjan Blagojevic személyében. A 49 éves szerb tréner már tegnap munkába állt a Lokinál.

A debreceni klubnak videós interjút adott a tréner, aki az első benyomásairól is beszélt, valamint elmondta, mit vár a csapatától:

"Elégedett vagyok, sok jó dolgot tudok a klubról, az országról és a bajnokságról egyaránt. Vannak barátaim, akik itt dolgoztak Magyarországon, csak jót mondtak a tapasztalataikról. Utána láttam az edzőközpontot és a csapatot, nagyon jók az első benyomásaim. Őszintén szólva, aki először lát, úgy gondolja, hogy egy kemény ember vagyok, de utána, ha jobban megismernek, megváltozik a véleményük. Próbálok a maximumra törekedni, számomra a munka, az edzés és a felkészülés a mérkőzésekre az első. A legfontosabb, hogy megtaláljuk a helyes utat a jó eredményekhez. Minden hirtelen történt, egy héttel ezelőtt kicsit váratlanul távoztam az Asztanától. Ezután volt egy megbeszélésünk a Debrecen vezetőivel. A rövid idő ellenére az volt a legfontosabb, hogy minél többet megtudjak a klubról, a városról, a csapatról és a játékosokról. Láttam a csapat három utolsó meccsét, még a repülőgépen is azt néztem. Azt szeretném látni a csapattól, hogy amikor a mi vagy az ellenfél szurkolói kijönnek a stadionba, és nézik a mérkőzést azt mondják, hogy ez egy szervezett, érdekes, domináló csapat, amely kontrollál és agresszív."

A debreceniek nyolc forduló után hét ponttal rendelkeznek, ezzel a kilencedik helyen állnak a tabellán. Dzsudzsákék a válogatott szünet után október elsején a Honvédot látják vendégül. 
 

Legfrissebb híreink