DVSC: A játékosok kiálltak a portugál edző mellett

Debrecen – Pontes a szurkolói ankéton elmondta, jó úton haladnak, Vittek a szurkolókról beszélt.

Forrás: dvsc.hu

Hétfőn este szurkolói ankétot tartottak a Loki Klub and Caféban. A DVSC részéről dr. Róka Géza cégvezető, Leonel Pontes vezetőedző, illetve három játékos, Könyves Norbert, Tőzsér Dániel és az újonnan igazolt szlovák támadó, Robert Vittek volt jelen.Az ankét házigazdája Jeney Domokos, a DVSC marketingese köszöntötte a jelenlévőket, majd bemutatta az est vendégeit – írja a dvsc.hu.

 

Először dr. Róka Géza elmondta, hogy egy intenzív időszakon van túl a csapat.Összegezte a szezon eddigi részét, beszélt az új vezetőedző kinevezéséről, valamint a távozó és érkező labdarúgókról is. Kijelentette, minden, ami Pallagon történik, fel van építve, és biztosak benne, hogy ez előbb-utóbb eredménnyel fog párosulni.

 

Leonel Pontes következett, aki elmondta, nagyon jól érzi magát Debrecenben, elégedett azokkal a körülményekkel, amelyeket a klub biztosít a számukra. Elkezdték a munkát, jó úton haladnak, a csapat egyben van, a cél, hogy minden meccset együtt nyerjen meg a DVSC. Látott jó jeleket az elmúlt találkozókon, ezeket szeretné minél jobbá fejleszteni. Mindenki azért harcol, hogy ismét teltházas meccseket játsszon a Loki. A játékosokkal pedig azon lesznek, hogy minél boldogabbak legyenek a debreceni szurkolók. Véleménye szerint hasznos volt az elmúlt két hét, még ha a játékosok sokszor el is fáradtak az edzések végére. Elmondta, szükség volt a plusz munkára, hisz ez elengedhetetlen ahhoz, hogy előrébb lépjen a csapat. A vezetőedző a fiatalokról is beszélt, természetesen ő is szeretné, ha minél több fiatal játékos kerülne a Loki első csapatához.

 

Könyves Norbert az ottani benyomásairól beszélt először. A játékos egyre jobban kezdi megszokni az debreceni közeget, nagyon jól érzi magát a Hajdúságban. Örül, hogy befogadta a csapat, és igyekszik minél jobb teljesítményt nyújtani új együttesében.

 

Tőzsér Dánielre került a sor, aki elmondta, hogy közel sem a karrierje végén érkezett a DVSC-hez, hanem a legjobb futballkorban. Rengeteg élmény köti a városhoz, jó érzés a számára, hogy ismét a DVSC tagja lehet. Hozzátette, hogy Leonel Pontes európai színvonalú edzéseket vezényel a csapatnak, és a hangulat is mindig remek a tréningeken.

 

Róbert Vittek megköszönte, hogy nagy szeretettel fogadták a szurkolók és a csapattársak. Szeretné segíteni a csapatot, olyan eredményeket érne el, amelyeket már átélt eddigi karrierje során. Egy szurkolói kérdésre adott válaszból megtudták, hogy nagyon tetszik neki az edzések hangulata. Motivált, és nagy erőt érez magában. Reméli, ha jól játszik a csapat, a szurkolók is visszajönnek a stadionba. Szeretne mindent megtenni, hogy ez megvalósuljon.

Legfrissebb híreink