DVSC: a 60 méteres nehéztüzér fontosabb góljai – videók

Biztos, hogy előre aláírnák a DVSC-nél.

Forrás: DVSC

Mindenkinek vannak kedvenc góltípusai, és ebben a kijelentésben nem az számít, hogy az adott illető kedvenc csapatának bármelyik játékosa szerezte-e.

Vannak, akiknek a szabadrúgásból, vannak, akiknek a kapásból, átlövésből, (csuka)fejesből, félfordulatból, futtából vagy a távolról, illetve egyéb módon szerzett gólok a kedvencei. Különbséget aligha lehet tenni közöttük.

Viszont a lényeg a lényeg, a focit gólra, gólokra játsszák, ez adja a játék sava-borsát, az igazi ízét, és nem azért állítjuk ezt, mert védekezés vagy kapusellenesek lennénk, hanem azért, mert így van.

Haris Attila, a Loki hétvégi edzőmeccsén az Universitatea Kolozsvár ellen (5-1-re győztek a debreceniek), halál tuti, hogy olyan gólt vágott, amilyet még az életében soha nem rúgott. Azt nem lehet kijelenteni biztosan, mivel nem látjuk a jövőt, hogy soha többet nem fog ilyet szerezni, de azt igen, hogy nagyon sokan szeretnének ennyire emlékezetes gólt vágni pályafutásuk alatt, de azt is nyugodtan leírhatjuk, hogy nagyon sokan vonultak vissza úgy, hogy esélyük nem volt még csak hasonló szerzésére sem.

Haris Attila, a már említett edzőmeccs 84. percében labdát szerzett férfias ütközés után a saját térfelének a bal oldalán, majd nem is tolt rajta, hanem még azelőtt, hogy átért volna másik térfélre, a kint álló kapus fölött a kapuba emelte. Vagy 60 méterről...

Haris Attila elképesztő gólja az Universitatea Kolozsvár elleni edzőmeccsen!

Haris Attila elképesztő gólja az Universitatea Kolozsvár elleni edzőmeccsen!

A Loki honlapjának adott interjújában azt mondta, gyakorlatilag csak fél szemmel nézett fel, érezte, hogy kint áll a kapus, ezért megpróbálta. Majd szerényen hozzátette, hogy így sikerült...

Haris Attila: Szeretnénk bebizonyítani, hogy a tabella első feléhez tartozunk (2020.01.21.)

Középpályásunk a felkészülésről, a félpályás góljáról és az Újpest elleni nyitányról is beszélt.

Ha minden embernek így sikerülne minden próbálkozása az életben, akkor boldogabb és szebb világban élhetnénk. De még akkor is, ha csak egy...

Az Univerzum titkainak a megfejtése helyett viszont térjünk vissza a jelenbe, egészen pontosan Debrecenbe, mert Haris azt is kijelentette, hogy ekkora gólt még biztos, hogy nem rúgott, de fontosabbat már igen. Sőt, arról is beszélt, ha az első tavaszi meccsükön, most szombaton az Újpest ellen, mondjuk 2 méterről berúgna egy lecsorgót az üres kapuba, annak jobban tudna örülni.

Megértjük, hiszen az tétmeccs lesz, a szombati meg csak felkészülési volt.

Haris egyébként 2015. május 24-én lépett pályára először az élvonalban, Fradi-Honvéd meccsen kapott 45 perc bizonyítási lehetőséget a Ferencvárosban. A következő kiírásban a Fradi II-ben találta magát, majd tavaszra a Soroksárhoz került (akkor még nem volt egy és ugyanaz a két csapat), majd május 29-én a ZTE elleni, idegenbeli 2-1-es vereség alkalmával megszerezte első gólját tétmeccsen a felnőttek között. Nagyjából pont 1 évvel azután, hogy az első NB I-es meccsén pályára léphetett.

A következő bajnokságban lehúzott 26 meccset a másodosztályban még soroksáriként, majd 27-et az élvonalban a Balmazújváros futballistájaként. Nyugodtan kijelenthetjük, nem rajta múlt, hogy a balmaziak egyből kiestek.

Balmazújváros - Diósgyőri VTK | 4-0 (1-0) | OTP Bank Liga | 4. forduló | 2017/2018 | MLSZTV

2017.08.05., OTP Bank Liga 4. forduló Balmazújváros - Diósgyőri VTK 4-0 összefoglaló

Első NB I-es gólját 2017. augusztus 5-én szerezte, amikor 4-0-ra verték a Diósgyőrt, majd december 2-án vágott még egyet, amikor 2-2-t játszottak az Újpest vendégeként.

Haris Attila gólja az Újpest FC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő mérkőzésen

2017.12.02. OTP Bank Liga NB I., 18. forduló Újpest FC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő | 0-1 | Haris Attila gólja

A Lokiban 2018. július 21-én mutatkozott be Felcsúton, méghozzá győztes mérkőzésen, mert 1-0-ra diadalmaskodtak. Azóta gyakorlatilag nélkülözhetetlen alkotóeleme a DVSC-nek, első és eddig utolsó bajnoki gólját hajdúságiként 2019. augusztus 24-én szerezte, amikor a Honvédot verték idegenben 3-2-re.

Haris Attila gólja a Budapest Honvéd - DVSC mérkőzésen

2019.08.24. OTP Bank Liga, 4. forduló Budapest Honvéd - DVSC | 2-3 | (1-2) | Haris Attila gólja Iratkozz fel az MLSZ TV csatornájára: http://bit.ly/2EsS9It Kövess minket itt is:: Facebook: https://www.facebook.com/magyarlabdarugoszovetseg Instagram: https://www.instagram.com/mlsztv/ Twitter: https://twitter.com/mlszhivatalos Web: https://www.mlsz.hu/

Haris egyébként arról is említést tett, hogy amikor szeptember 14-én 3-2-es vereséget szenvedtek az Újpest vendégeként, akkor valami megtört a Lokiban. Nem kételkedve a szavaiban, de utánanéztünk: három győzelemmel kezdtek, majd jött az otthoni zakó a Kaposvártól, utána az Újpest elleni vereség. És a DVSC valóban egyre hullámzóbb, de inkább egyre gyengébb teljesítménnyel rukkolt elő.

Olyannyira, hogy hiába telel(t) a 8. helyen, csak 2 ponttal előzi meg a már kieső, 11. helyen tanyázó Zalaegerszeget.

Ezért is utalt arra a középpályás, hogy már az Újpest ellen szeretnék bebizonyítani, hogy inkább a tabella első felében van a helyük.

Esetleges vereség esetén viszont igen nehéz és kellemetlen helyzetbe kerülnének a debreceniek. A következő körben mennek Felcsútra, utána, fogadják a Vidit, majd mennek Miskolcra és ellátogat hozzájuk a Mezőkövesd...

Ennek a sorsolásnak a tükrében kijelenthetjük, sokkal többről lesz szó a DVSC-nek az Újpest elleni első, 2020-as tétmeccsén, mint csak a 3 pont megszerzése...

Biztosak vagyunk benne, a klubnál mindenki előre aláírná, hogy 1 góllal megverik a lilákat.

Még akkor is, ha az a győztes gól nem 60 méteres zseniális helyzetfelismerés, hanem 2 méteres lecsorgó után születik üres kapura...

Legfrissebb híreink