Duplája ellenére is szomorú a Honvéd hőse - reakció

Elmondta, hogy mit kért a csapattól Horváth Ferenc.

Forrás: honvedfc.hu

Mint ismert, a Honvéd kedden 3-2-re legyőzte az MTK-t, a bennmaradás szempontjából nagyon fontos 3 pontot szerezve. A meccs egyik hőse Balogh Norbert volt, aki duplájával megnyerte a csapatának a meccset, azonban a lefújás után mégsem volt teljesen boldog:

„Egy kicsit szomorú vagyok, mert szerettem volna rúgni még egyet. Három gólnak örültem volna, viszont a győzelem miatt nagyon boldog vagyok, a három pont megszerzése volt a leges-legfontosabb.”

A fiatal játékos azt is elmondta, mit kért tőlük Horváth Ferenc a meccs előtt:

„Egy pillanatra sem adtuk fel, még kétgólos hátránynál sem, a csapat végig tűzben volt, hogy megfordítsuk a meccset. Úgy éreztem, hogy több olyan momentumunk volt, amikor veszélyesebbek voltunk az ellenfélnél, és szerencsére jöttek mellé a gólok is. Egységesek voltunk, egyben volt a csapat, az edzőnk pedig nagyon jól motivált bennünket, személy szerint engem is, amikor arról beszéltünk, hogy mit vár tőlem a pályán. A meccs előtt, az öltözőben azt kérte, hogy élvezzük a focit, hiszen nem azért kezdtük el ezt a sportot, hogy folyamatos görcsben legyünk. Azt mondta, azokat a pillanatokat éljük újra, amikor gyerekként kimentünk a grundra, az utcára játszani, és ez ki is jött belőlünk ezen a meccsen. Én például nagyon élveztem a játékot!”

Vasárnap a Kisvárdával csap össze a Honvéd, ezt várja Balogh attól a meccstől:

„Nem szabad még hátradőlni, jönnek sorozatban a meccsek, nekünk pedig további pontokra van szükségünk. Minden egyes mérkőzésen helyezések múlhatnak, nekünk pedig jelenleg minél hamarabb, minél több győzelmet kell gyűjtenünk, így ezt várom a Kisvárda ellen is, nincs más lehetőség. Miután kiértékeltük az MTK elleni találkozót, el is kell felejtenünk. Ki kell vennünk belőle a pozitívumokat, merítenünk kell belőlük, de már a következőre meccsre kell koncentrálni. Úgy érzem, hogy egy nagyon jó úton indulunk el, ahogy mondani szokás, erről a vonatról már nem szabad leszállni!”

Legfrissebb híreink