Dunaszerdahely: minden posztot megerősítenek

Francia élcsapatokkal játszik edzőmeccseket a DAC.

Forrás: dac1904.sk/hu

Nagyon rövid idejük volt a dunaszerdahelyi futballistáknak a pihenésre, hiszen Bernd Storck csapata a hétvégén újra munkába állt. A klub tájékoztatása szerint Jakub Švec visszatért a klubhoz az aranyosmaróti kölcsönjáték után. Sebastian Nebyla pedig próbajátékon szerepel a DAC-nál, a szlovák középpályás az elmúlt években a West Ham ifjúsági csapatában szerepelt.

 

"További játékosokkal folytattunk tárgyalásokat, az ő érkezésük a következő 2-3 napban várható. Minden posztra igazolunk” - mondta Jan Van Daele sportigazgató a DAC hivatalos weboldalának

 

Adrián Slančík a Senicében folytatja a pályafutását, Ricardo Phillipset a Nagymihálynak adta kölcsön a Dunaszerdahely. Ernest Boateng és Dominik Veselovský a somorjai farmcsapathoz került. 

A DAC futballistáira ausztriai edzőtábor is vár, a programban a Marseille és a Nice elleni edzőmeccek is szerepelnek. 

"Amikor az edzőtől hallottam az ellenfelek nevét, kissé meglepődtem, de épp ilyen csapatok ellen tudunk fejlődni és megnézni, hol tartunk és hova kell eljutnunk. Nagyon örülök, hogy ilyen komoly ellenfelekkel játszhat a fiatal csapatunk" - fogalmazott Kalmár Zsolt.

Vida Máté és Németh Krisztián sérülés miatt nem vehetett részt az első edzésen. 
 

Legfrissebb híreink