Dunaszerdahely: Kalmár gólját is kiemelte az edző - reakció

Jubileumi meccs következik.

Forrás: Réti Zsolt

A szlovák bajnokságban a világbajnokság alatt sincs megállás: a Dunaszerdahely csütörtök este a Rózsahegy csapatát fogadja. Jubileumi lesz ez a találkozó, hiszen a DAC-nak ez lesz a 100. bajnokija a MOL Arénában.

Adrian Gula vezetőedző a meccs előtt Kalmár Zsolt győztes gólját is kiemelte. Kalmár a Magyarország-Görögország meccsen állította be a 2-1-es végeredményt.

"Örülünk, hogy a játékosainknak jól ment a válogatottaknál, Kalmár győztes gólt szerzett, Krstović pedig kétszer 90 percet abszolvált. Jelenleg azonban már teljes erőnkkel a holnapi összecsapásra koncentrálunk, amelyet nagyon várunk. Bízom benne, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtjuk, mindent kiadunk magunkból és örömet okozunk magunknak és a szurkolóknak, bár tisztában vagyunk vele, hogy egy minőségi csapattal találkozunk. Ám annál nagyobb a motivációnk a sikerre.

 

A Rózsahegynek egy szervezett, fegyelmezett és sokat futó csapata van, amely szlovák srácokból áll, akik minden meccsen teljes erőbedobással küzdenek, és ez az előnyük a remek szervezettséggel, a támadásba való gyors átmenetekkel és a veszélyes pontrúgásokkal együtt.

 

Tudjuk, hogy a Fortuna Ligában mindig szükséges a küzdeni tudásból és az intenzitásból álló alap, majd emellé rakhatjuk hozzá nemcsak az egyéni, de a rendszerszintű minőséget is. Nagyon bízom benne, hogy jól fel leszünk erre készülve és győzelemmel zárjuk a meccset" - nyilatkozta a DAC trénere.

A DAC a második helyen áll a tabellán, a rózsahegyiek az ötödik pozícióban tanyáznak. 

Legfrissebb híreink