Döntött a klubja a magyar válogatott játékosról

Két játékostól is elköszönt a vezetőség.

Forrás:

A gyirmóti játékosok Ausztriában vesznek részt edzőtáborban. A vezetőség meghosszabbította a 12-szeres válogatott Koltai Tamás és Villám Balázs szerződését, ellenben Marek Strestik és Rengel Péter távozni fog. Íme a gyirmótiak bejelentése:
 
"A mai napon elutazott csapatunk Ausztriába, ahol a héten 6 napos edzőtábor keretében készül a következő szezonra. Csertői Aurél és stábja napi 2-2 edzést tervez az edzőtáborban, ahol előre láthatólag 2 nemzetközi edzőmérkőzést is játszik csapatunk. A program szerint holnap, és pénteken 18.00-órától lép pályára csapatunk.
 
A keret jelenleg 23 fő labdarúgóból áll, és nem tekinthető véglegesnek, hiszen a klubvezetés azon dolgozik, hogy további játékosokkal erősítse meg a keretet.
 
Fentieknek megfelelően klubunk a mai napon élt opciós jogával, és meghosszabbította Koltai Tamás szerződését további 1 évvel, így a labdarúgó 2020 nyaráig Gyirmóton folytatja.
 

null

null

Ugyancsak csapatunkat erősíti a továbbiakban is Gyirmóton folytatja pályafutását Villám Balázs, akivel klubunk 1+1 éves szerződést kötött.
 
További hír az átigazolásokkal kapcsolatban, hogy Marek Strestik és Rengel Péter szerződése lejárt, és klubunk nem ajánlott hoisszabbítást a labdarúgóknak, akik így távoznak Gyirmótról. A labdarúgók további pályafutásához jó egészséget, és nagyon sok sikert kívánunk!"

Legfrissebb híreink