Dollék kiütését értékelte Szalaiék trénere

Sokkal fölényesebben is nyerhettek volna.

Forrás:

Hatalmas verést mért a Hoffenheim a kiesés elől menekülő Hannoverre. Julian Nagelsmann legénysége csak 3 gólt lőtt a mérkőzésen, de könnyen lehetett volna ez jóval több is, amit a vendégek új vezetőedzője, Thomas Doll is elismert.
 
Szalaiék trénere nem meglepőmódon elégedett volt csapata játékával.
 
- Remekül kezdtük a mérkőzést. Miután megszereztük a vezetést tovább domináltunk úgy a20. percig, és még több gólt szerezhettünk volna, de ekkor a Hannover átmenetileg egy kicsit visszajött a meccsbe – kezdte Julian Nagelsmann. – A második félidőre aztán úgy jöttünk ki, megmutatjuk, hogy a Hannover ma semmilyen eredményt nem ér el itt. A helyzetek terhe, amiket kihagytunk, ma nem nyomta a vállaink. Hihetetlenül elégedett vagyok azzal, ahogy védekeztünk.
 
Thomas Doll gratulált a Hoffenheim „nagyon megérdemelt” győzelméhez, valamint kiemelte a 3-0 nem tükrözi a játék képét. 
 
- Számomra, mint edző, ez nem egy jó szituáció. Azt hittem, jobbak vagyunk ennél. Ez egy nulla teljesítmény volt – értékelt csalódottan Doll. – Egyáltalán nem álltunk bele a párharcokba. Több bátorságot vártam a csapatomtól. Szerencsések vagyunk, hogy csak hármat kaptunk.
 
Ishak Belfodil, aki a Hoffenheim második gólját szerezte nagyon boldog volt. Elmondta, nagyon szerettek volna nyerni a Dortmund elleni döntetlent követően. 
 
- A csapat kiválóan játszott, még több gólt is szerezhettünk volna. Eltartott egy ideig, amíg megadta a játékvezető a gólomat, mert visszanézte, les volt-e. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy várnod kell, mielőtt rendesen ünnepelhetnél. De ez rendben van, végül megadta, ami nagyon fontos volt számunkra akkor.
 
Szalai Ádám bő tíz percet kapott a meccsen.
 
 

Legfrissebb híreink