Doll szerint Kassai szupersztárként viselkedik az NB I-ben

Budapest – Nem gondolja, hogy bírók miatt gyengélkedik a csapata, de…

Forrás: mtkbudapest.hu

 

A bajnoki címvédő Ferencváros a 4. helyről várhatja az OTP Bank Liga tavaszi folytatását. Thomas Doll csapatának mindössze négy pont a hátránya az éllovas mögött, így a Fradinak bőven van esélye a címvédésre.

 

A zöld-fehérek edzője a Fradi TV-ben beszélt a téli felkészülésről, de először is távozókra tért ki.

 

„Nagy Dominik és Cristian Ramírez távozása után újabb olyan játékosoktól köszönünk el, akik sebességet hoztak a csapatba. A nyáron Nagy Ádám, Roland Lamah és Stanislav Sesták is ilyen volt. A maradók közül néhány játékostól jobb teljesítményt várok. Keményen kell küzdenünk azért, hogy tavasszal olyan Ferencváros legyen a pályán, amelyről süt, hogy egy csapat”

 

Thomas Doll játékvezetők elleni kirohanásai megosztották a magyar futballszurkolókat. A Ferencváros edzője ezúttal sem kímélte Kassai Viktort, de hozzátette, hogy a gyengébb eredményekért nem lehet csak a bírókat hibáztatni.

 

„Túl sok hibát követtünk el, nem háríthatjuk el a felelősséget, ha a rossz játékvezetésre fognánk a jelenlegi helyzetünket, az alibi lenne. Ugyanakkor az a benyomásunk, hogy némelyek hihetetlen arroganciával végzik a feladatukat a Fradi ellen – folytatta Thomas Doll, majd említést tett Kassai Viktor tevékenykedéséről is – Nem jöhet vissza egy bíró sem úgy a Bajnokok Ligájából a magyar bajnokságba, hogy azt gondolja magáról, ő a szupersztár, akinek minden akciónál sárga lapot kell adnia, ezzel tönkretéve a meccset”

 

Legfrissebb híreink