Doll rendet akar rakni a Fradi öltözőjében

Budapest - A német edző szigort vezet be a Ferencvárosnál.

Forrás:

Kétmeccses eltiltást követően az MTK elleni örökrangadón (szombat, 18 óra, Hidegkuti Stadion) térhet vissza a kispadra Thomas Doll. A szakember az előző fordulók gyengélkedései (vereség a Paks, majd a Mezőkövesd ellen) győzelmet vár csapatától az esztendő utolsó mérkőzésén.  A siker érdekében Doll változtatásokat tervez, ugyanis szerinte néhány játékos a saját érdekeit a csapatérdekek elé helyezi - írja az m4sport.hu
 
 
"Ha egy focicsapatban túl sok lesz az egyéni érdek, az nem jó. Edzőként meg kell néznem, hogy milyen lehetőségeim vannak rendet tartani az öltözőben. Mert ha az egyéni érdekek miatt a csapatérdek sérül, akkor döntéseket kell hozni. Ami adott esetben azt is jelentheti, hogy valakit ki kell zárni a közösségből, hogy ne sérüljön a csapatérdek. Azoknak a játékosoknak, akik csak a saját pecsenyéjüket sütögetik, semmi keresnivalójuk a Ferencvárosnál, de szerintem más csapatnál sem."
 
 
A vezetőedző hozzátette, bizonyos döntéseket már meghoztak, de még sok mindent meg kell vizsgálni, és ha kell, további döntéseket meghozni. "Tavasszal megpróbálunk még szigorúbb fegyelmet fenntartani a csapatnál, hogy sikeresebbek lehessünk a folytatásban."
 

Legfrissebb híreink