Doll: Nem vesszük félvállról a hátralévő meccseket

Budapest – Így készül a bajnokcsapat a második elleni összecsapására.

Forrás:

A már bajnok Ferencváros az MTK labdarúgó-csapatát fogadja szombaton az OTP Bank Liga 30. fordulójában. A 20 órától az M4 Sporton és az m4sport.hu-n is látható mérkőzés nem csak a nevében örökrangadó, hiszen a tabella első és második helyezettje csap össze. Thomas Doll, az FTC vezetőedzője szerint csapata nem veszi félvállról a hátralévő meccseket.

 

Mielőtt az MTK elleni találkozó került volna szóba, Gyömbér Gábor, a zöld-fehérek játékosa a Debrecen elleni hazai kupamérkőzésről (3-0) beszélt az M4 Sportnak a klub szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján.

 

"A Debrecen ellen kicsit fásultabbak voltunk, mert vasárnap játszottuk le a bajnoki meccsünket, a Debrecen pedig szombaton" - nyilatkozta Gyömbér. - "Nagy előny volt számunkra, hogy kaptunk egy büntetőt és kiállítottak az ellenfél egyik játékosát. Innentől mi irányítottuk a játékot, az történt a pályán, amit szerettünk volna. Talán kicsit gólra törőbb játékkal hamarabb is megszerezhettük volna a második találatunkat, de az eredmény láttán így is sima mérkőzés volt.

 

Doll szerint a bajnokcsapat motivációjával egészen biztosan nem lesz gond az örökrangadón.

 

"A játékosok örömmel és motiváltan lépnek pályára, hiszen nagyon szeretnek együtt futballozni" - nyilatkozta a ferencvárosi szakvezető. - "Remek a csapategység az öltözőn belül, így egyáltalán nem aggódom, hogy a hátralévő mérkőzéseket félvállról vennék a fiúk."

Legfrissebb híreink