Doll megmondta a véleményét Lanzafaméról

Minden nap fontos számukra!

Forrás: fradi.hu

 

A fradi.hu írását változtatás nélkül közöljük.

 

"Thomas Doll szerint napról napra jobb állapotban vannak a játékosok. Német vezetőedzőnk az együttes első tétmeccse előtti programjáról is beszélt.

Labdarúgócsapatunk július 12-én, 19.00-kor az izraeli Maccabi Tel-Aviv ellen lép pályára az Európa Liga első selejtezőkörében. Bérleteseink 30% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt az összecsapásra, amelyről ajánljuk drukkereink figyelmébe szurkolói tájékoztatónkat.

A találkozó előtt négy felkészülési mérkőzést is vívott a Fradi, az utolsó napok programjában azonban már csak tréningek szerepelnek. Vezetőedzőnk, Thomas Doll beszélt a csapat állapotáról.

– Minden nap fontos számunkra, hogy az új játékosok a lehető legjobban beépüljenek az együttesbe, és minden futballistánk a lehető legjobb formába lendüljön. Nyilvánvaló, hogy egy-két hét alatt nem tudja mindenki elérni a csúcsformáját, de mindent megteszünk, hogy csütörtökön, a Maccabi Tel-Aviv ellen erős Ferencváros lépjen pályára. Minden egyes játékoson napról napra látom, hogy egyre jobb formába lendül. Davide Lanzafame például csak néhány napja edz velünk, de máris nagyszerűen működik együtt a társaival. Alaposan felkészülünk majd a tel-avivi együttesből, a tréningeken túl is beszélgetünk a játékosokkal a játéktervünkről, és bízunk benne, hogy egységes csapatként, jó eredménnyel kezdjük az idényt.

Európa Liga-selejtező, 1. forduló, 1. mérkőzés
 

FTC–Maccabi Tel-Aviv
Július 12., 19.00, Groupama Aréna"

Legfrissebb híreink