Doll kifakadt, a minőséget hiányolja

Felcsút – „Ez a teljesítmény nem elegendő.”

Forrás:

Egy többször megszakított mérkőzésen 3-1-es vereséget szenvedett vasárnap Felcsúton, a Videoton vendégeként a Ferencváros. A fővárosiak trénere, Thomas Doll érthetően csalódottan értékelt, ugyanakkor néhány játékosáról ismét kritikus véleményt fogalmazott meg.

 

„A Videotonnak szeretnék gratulálni a megérdemelt győzelemhez. Egy átlagos teljesítmény elegendő volt a részükről, hogy megszerezzék a három pontot” – kezdte összegzését a fradi.hu által idézett Doll. – Tőlünk hiányzott a minőség, sok olyan játékos van, aki sérüléssel bajlódik, jelenleg így tudunk játszani, így tudunk megjelenni a pályán. Mindannyian, így én is csalódott vagyok, hiszen az elmúlt években el voltunk kényeztetve azzal a játékkal, amit mutattunk. Ez a teljesítmény nem elegendő, remélem, hogy gyorsan visszajönnek azok a játékosok, akik most sérültek, netán tudunk még pár játékost igazolni. Az látszik, hogy van pár labdarúgó, akik nem elegendőek ahhoz, hogy a Videoton ellen eredményesek legyünk – ismerte el a német.

 

Újságírói kérdésre válaszolva Doll elmondta: az idényt öt találattal kezdő Varga Roland ezúttal nem játszott jól, ezért cserélte le már a félidőben. Amikor a szakvezetőt arról kérdezték, hogy csapata miért nem tud folyamatosan úgy játszani, mint a Midtjylland elleni budapesti összecsapás első félidejében, Doll azzal érvelt, hogy akkor teljesen más összetételű csapatot tudott pályára küldeni, míg Felcsúton hiányzott Gera Zoltán vagy éppen Fernando Gorriarán. „Fel kell vennünk egy bukósisakot, és át kell vészelnünk ezt a helyzetet. Nem hiszem, hogy három hónap alatt rosszabb edző lettem… Az a dolgunk, hogy növeljük a minőséget, mert azt követően jobb labdarúgást fogunk produkálni, és mérkőzéseket is nyerünk” – olvasható a klub weblapján Doll reakciója.

 

Az év meccse? Nagy történetek és simázás a Vidi-Fradin! - NB1.hu

Az év meccse? Nagy történetek és alázás a Vidi-Fradin!

Legfrissebb híreink