Dobogóra törne a Puskás Akadémia - ELŐZETES

A ZTE bennmaradó helyen telelne.

Forrás: Puskás Akadémia

A dobogóra pályázó Puskás Akadémiához látogat, a bennmaradásért küzdő Zalaegerszeg.

A Puskás Akadémia kezd előre lépni a bajnokságban, már csak 3 pontra vannak a dobogótól. Az előző forduló a listavezető vendégeként értek el egy 2-2-es döntetlen, így jó reményekkel várhatják a találkozót. A bajnokságban jelenleg a negyedik helyen állnak, 25 pontot gyűjtöttek eddig.

Hornyák Zsolt ezt mondta el a meccs előtt:

,,A Zalaegerszeget nagyon kemény ellenfélnek tartom, hiszen azon kevés csapat egyike, amely focizni szeretne és focizik is. Ez a felfogás rendkívül szimpatikus számomra, s nagyon komolyan kell vennünk őket. A saját szurkolói előtt mindenki jó játékkal és győzelemmel szeretne búcsúzni, ez alól mi sem vagyunk kivételek. Mindenképp meg kell nyernünk ezt a találkozót, hogy jó hangulatban mehessünk a téli pihenőre és a januári edzőtáborban folytathassuk a kemény munkát. Úgy kell játszanunk, mint a Fradi elleni második félidőben, de ezúttal az első perctől kezdve rendkívül határozottnak kell lennünk. Ha a kilencven perc folyamán szervezett védőjátékot és jó csapatmunkát produkálunk, akkor komoly esélyünk van, hogy megnyerjük az összecsapást."

A Zalaegerszeg becsületesen küzd a bennmaradásért, egy kis szerencséével akár bennmaradó helyen is telelhetnek. Jelenleg a tizenegyedik helyet foglalják, 14 pontit gyűjtöttek eddig. Ha a múlt heti teljesítményüket meg tudják ismételni, akkor meglehet a kitűzött cél.

Legfrissebb híreink