Diósgyőri halálos fenyegetés: birkózó és MSZP-s politikus reakciója

Emiatt lesznek, akik nem igazolnak a DVTK-hoz?

Forrás:

Mint jeleztük, a DVTK első edzése közben a fanatikusok egy csoportja autókonvojban érkezett a sporttelephez, majd az autókból kiszállva kőkemény rigmusokkal fenyegették meg a csapat alkalmazottait, mondván, az életük is veszélyben lesz, ha az utolsó helyen szerénykedő gárda kiesik az élvonalból.

DVTK: kegyetlen fenyegetés az edzésen a feldühödött ultráktól - NB1.hu

 

A Blikk az esetről megkérdezte a csapat drukkerének számító Deák Bárdos Mihály Európa-bajnok birkózót, aki hatszoros vb-ezüstérmes.

„Megértem a dühöt, évek óta a kiesés ellen küzdünk, ezúttal is. Az életveszélyes fenyegetés nem helyénvaló, de szerintem a drukkerek a rigmussal csak motiválni akarnak. Ha a játékosok a sikeres szereplés idején elviselik a tapsot, ezt is el kell tűrniük. Viszont félek, hogy a szurkolók szavai riasztóak lesznek. Előfordulhat, hogy lesz olyan futballista, aki az ilyen megnyilvánulástól megijed, s ezért nem igazol hozzánk.”

Varga László Diósgyőr-drukker MSZP-s országgyűlési képviselő is elkeseredett a gyenge szereplés miatt, de a fizikai fenyegetés szerinte sem megoldás – jelezte szintén a Blikk.

Legfrissebb híreink