Diósgyőrben ünnepelt a Ferencváros a szurkolóival – képek

Bőven volt mit!

Forrás: Farkas Zsolt/nb1.hu

Parádés évet tudhat maga mögött a Ferencváros 2019-ben, egyedül talán csak a Magyar Kupa megnyerésének az elmaradását sajnálhatják a zöld-fehérek, de azt is csak kicsit.

A gárda ugyanis megnyerte fennállása 30. bajnoki címét, ezzel első csapatként érte el a bűvös számot, a remek forma meg az őszi idényben is folytatódott, mert Szerhij Rebrov játékosai úgy vonulhatnak négypontos előnnyel a téli pihenőre a Vidi előtt, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak.

FTC: eldőlőben Zubkov sorsa - NB1.hu

 

A Loki elleni mérkőzés meg azért maradt el a bajnokság elején, mert a Ferencváros a nemzetközi porondon szerepelt, ahol célja volt a csoportkörbe való bekerülés. Ebben a diszciplínában is teljesítve lett a célkitűzés, sőt, még túl is lett szárnyalva, mert a négyesében a Fradi az utolsó fordulóig harcban volt a továbbjutásért olyan gárdák ellen, melyek játékoskerete jóval, de jóval többet ér, mint a zöld-fehéreké, De bebizonyosodott, hogy csak papíron.

Fradi: jönnek az argentinok? - NB1.hu

 

Tegnap a DVTK ellen játszotta utolsó bajnokiját a listavezető, a csapatot Miskolcra elkísérő szurkolók már a kezdés előtt megköszönték a játékosoknak az egész éves teljesítményüket. És a köszöntés/ünneplés a lefújás után sem maradt el, ezt Farkas Zsolt felvételei is bizonyítják.

Legfrissebb híreink