Diósgyőr: az átigazolási tervekről beszélt a sportigazgató

Benczés Miklós elmondta, hány játékossal tárgyalnak.

Forrás: DVTK Facebook oldala

A DVTK Fernando Fernándezzel kezdte meg ezt a szezont, de a spanyol szakembertől szeptemberben elköszönt a vezetőség. Fernando helyét Feczkó Tamás vette át, a korábban a Balmazújvárost és az MTK-t is irányító mesterrel jelenleg a kilencedik helyen áll a miskolci alakulat. Ennek ellenére nem dőlhetnek hátra sem a játékosok, sem a drukkerek, mivel a kiesőhelyen álló ZTE hátránya csupán két pont.

Benczés Miklóssal a boon.hu beszélgetett a keret átalakításáról. A sportigazgató elmondta, hogy jelenleg három játékossal tárgyalnak.

"Az erősítési tervek folyamatosan témát szolgáltattak az elmúlt hetekben, a csapat vezetőedzőjével, Feczkó Tamással történt egyeztetések során, úgyhogy nem az év utolsó meccsét követően, vagyis vasárnap találtuk ki, hogy mely posztokon, kikkel szeretnénk erősíteni. Posztokról, személyekről nem beszélhetek, annyit azonban elmondhatok, hogy jelenleg 3 játékossal állunk tárgyalásban" - fogalmazott Benczés, aki hozzátette, hogy reményei szerint az új játékosok már a felkészülés kezdetén bekapcsolódnak a munkába.

Benczés arra is kitért, hogy amennyiben érkeznek új játékosok, valószínűleg újabb távozók is lesznek a DVTK-nál.

Élő közvetítés az átigazolásokról - meglehet Kondás utódja - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink