Dinamo-Fradi: figyelmeztet(et) a Fradi gólszerzője - reakciók

Rebrov szerint csak az egyik újságíró gondolta úgy.

Forrás:

Mint jeleztük, az FTC 1-1-es döntetlent ért el a Dinamo Zagreb otthonában. A zöld-fehérek gól szerzője a következőket mondta az M4 Sportnak a lefújás után:

 

„Úgy néz ki, hogy bent volt a labda, azt hittem e, hogy lesen vagyok egyébként. Szélén ment a támadásunk, próbáltam középen érkezni, mert rám már nem figyeltek a védők, akik nagyon egy irányba tolódtak el. A kipattanó után meg pont a fejemre jött a labda. Elején érződött, hogy azért ez már más szint, a Dinamo játékosai meg tudják húzni bármikor a váratlant. Előnyük után viszont nagyon megnyugodtak, mi bátrabbak lettünk, megtartottuk a labdákat, felépítettük a támadásainkat és a gól is jött. Becsapós lehet az 1-1, mert biztos vagyok benne, hogy a Dinamo játékosai nagyon felszívják majd magukat. Nem szabad azt hinni, hogy megvan a párharc.”

 

Szerhij Rebrov vezetőedzőt elsőként arról kérdezték a horvát újságírók, miért volt az első félidőben gyengébb a csapata.

 

"Ezt Ön gondolja így. A hazai csapat pedig nem helyezett ránk nyomást a gólja után, nem jött előre, hanem beült a tizenhatosára. Nagyon erős, támadó csapat ellen játszottunk. Ha megnézik, mennyit érnek a horvátok futballistái, akkor láthatják, milyen erősek. Talán nem lőttünk sokat kapura, de szereztünk egy gólt, ami nagyon fontos volt. Egy ilyen párharcban különösen. Ezzel együtt teljesen másfajta visszavágóra számítok. Van egy kis előnyünk az első félidő után. Most jöhet a második félidő Budapesten.”

Legfrissebb híreink