Dicsérte vagy nem, a volt fradista a négy legjobb magyar klubcsapatot?

Németország – Thomas Dollról is véleményt mondott.

Forrás:

Oliver Hüsing 2017. júliusában elhagyta a Ferencvárost és visszatért korábbi egyesületéhez, a német harmadosztályban szereplő Hansa Rostockhoz. A 24 esztendős hátvéd az ndr.de oldalnak nyilatkozott tapasztalatairól, a magyar élvonalról és Thomas Dollról – írta az m4sport.hu.

 

Hüsing 2016 nyarán érkezett a Ferencvároshoz 300 ezer euróért (100 millió forint), majd 12 hónappal és 19 pályára lépéssel később ingyen tért vissza a Balti-tenger partjához.

 

A Hansa Rostock csapatában az első hat bajnokit végigjátszotta, az eddig megszerzett 11 ponttal pedig elégedett, de úgy érzi, lehetett volna több is.

 

Az új vezetőedző, Pavel Dotchev bizalma egyelőre töretlen Hüsinggel szemben, aki elárulta, remek egy évet töltött Budapesten, de a szezon végére ráébredt, valami mást szeretne, így visszatért egykori klubjához.

 

 

A Fradiból eligazoló védő nem érzi visszalépésnek a Bundesliga III. osztályát, úgy gondolja, Németországban jobban fel tudja hívni magára a figyelmet.

 

A 24 éves labdarúgó szerint Németországban más a futball, mint Magyarországon, ahol ettől függetlenül magas a színvonal és a bajnokság első négy helyezettje megállná a helyét a német második ligában is.

 

Thomas Dollról, aki játékosként szintén szerepelt 1983 és 1986 között a Hansa Rostock színeiben, remek véleménnyel van a fiatal hátvéd. Hüsing szerint a Ferencváros vezetőedzője magas színvonalú munkát végez, ambiciózus és tele van érzelemmel.

Critiano Ronaldo újabb trófeája - NB1.hu

Portugália - A Real Madrid csillaga ezzel a szóval vette át: "Megérkezett"

Legfrissebb híreink