Dibusz volt a hős: ezért maradt hiányérzet a nyerőemberben - videó

Elképesztő hárításokat mutatott be a rangadón.

Forrás:

Honlapunkon is olvashattak arról, hogy az NB I vasárnapi rangadóján a Ferencváros 2-1-re győzte le a MOL Fehérvárt. A fővárosiak kiváló hetet zártak, hiszen az Európa-ligában a CSZKA Moszkvát fektették két vállra, míg a bajnokságban a legnagyobb riválisnak számító fehérváriak skalpját is megszerezték.

A vasárnapi győzelemből a duplázó Sigér Dávid mellett kulcsszerepet vállalt Dibusz Dénes, aki óriási bravúrokat mutatott be. A kapusban a diadal ellenére is maradt némi hiányérzet, hiszen szerette volna kapott gól nélküli zárni az összecsapást. A hálóőr hozzátette, fontos számára, hogy védésekkel tud hozzájárulni a Fradi eredményeihez. 

"Mindig mindenre a lehető legjobban kell reagálnom. Szerencsére most is sokszor jól kaptam el az ütemet, persze sajnálom, hogy nem tudtunk kapott gól nélkül zárni, de nagyon örülünk a három pontnak, főleg egy ilyen megterhelő hét után. Nagyon nehéz volt az utolsó negyedóra, de küzdöttünk, és behúztuk a győzelmet. Jól alakulnak számomra mostanában a mérkőzések, fontos nekem hogy a védéseimmel a csapatot segíthetem, én is érzem, hogy jó formában vagyok.

 

Egy kapus karrierje sokban hasonlít például a csatárokéra, hiszen vannak kevésbé jó, és vannak nagyon jó időszakok. Sokszor szerencse kérdése is, hogy azok a védések, amiken meccsek múlhatnak, mennyire jönnek be. Az utóbbi időben ezek sikerültek, remélem, ez így marad a következő hetekre is" - nyilatkozta Dibusz Dénes. 

 

Az M4 Sport egy csokorba szedte Dibusz hárításait, amellyel elszomorította a MOL Fehérvár drukkereit.

A Fradi a győzelemnek köszönhetően beérte a Mezőkövesdet és a fehérváriakat, mindhárom csapatnak jelenleg 22 pontja van, de Rebrov együttese egy meccsel kevesebbet játszott. 

Legfrissebb híreink