Dibusz megszólalt a belga lehetőségről

Őt nem keresték, de...

Forrás: fradi.hu

Az nb1.hu korábban többször is beszámolt arról, hogy adott esetben Dibusz Dénes távozhat a Ferencvárostól és a belga Antwerpennél folytathatja pályafutását.

Fradi: Dibusz mehet, két védő nemet mondott a kérőjének - NB1.hu

 

A válogatott kapus most a pecsaktual.hu-nak adott interjút, amelyben elárulta, egyrészt nem kereste őt senki Belgiumból, másrészt beszélt arról is, Bogdán Ádám érkezésével mi változhat a klubnál.

"Engem nem keresett senki, úgyhogy erről nem szeretnék többet mondani" - fogalmazott, majd hozzátette: "Tavaly Gróf Dávid érkezett, most Bogdán Ádám. Nekem nem ezzel kell foglalkoznom, hanem azzal, hogy továbbra is tökéletesen felkészüljek a következő szezonra, jó teljesítményt nyújtsak az edzéseken. Ha ez így lesz, akkor a folytatásban is az én nevemmel kezdődik majd a Ferencváros csapata. Bármikor, bárki is volt a riválisom, mindig úgy mentem bele egy ilyen párharcba, hogy győzzön az, aki jobban megérdemli! Bízom benne, hogy a következő években még jelentősen tudom gyarapítani a Fradi színeiben lejátszott mérkőzéseim számát."

Dibusz tehát azt mondja, hozzá nem jutott el az antwerpeni megkeresés, ami igaz is lehet, de ennél összetettebb a történet.

Mert az nb1.hu úgy tudja, a kapus menedzsere jelezte a lehetőséget az FTC vezetőinek. De a szabály úgy szól, ha egy adott klub élő szerződéssel rendelkező játékost kíván megszerezni, akkor előbb a kiszemeltet foglalkoztató klub vezetőivel kell egyeztetnie, és ha engedélyt kap rá ezen megbeszélések során, csak utána veheti fel a kapcsolatot a kiszemelttel.

 

Két játékost vinne a ZTE a Fraditól - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink