Dibusz Dénes 200 ezer euróval ér többet, mint tavaly nyáron

Budapest – A francia csapat vitte volna télen, de a kapus inkább maradt az NB I-ben.

Forrás:

A francia élvonalban szereplő Reims az idei évben hivatalos vételi és szerződési ajánlatot tett a Ferencvárosnak és a klub válogatott kapusának, Dibusz Dénesnek.

 

A franciák komoly összeget kínáltak a Hertha és a Toulouse érdeklődését is felkeltő futballistáért, olyat, amit a Ferencváros vezetése elfogadhatónak tartott. A klubváltás azonban nem jött létre a téli átigazolási időszakban. Ennek oka, hogy a kapusnak felkínált feltételek nem voltak elfogadhatóak, így Dibusz inkább a maradás mellett döntött – állítja saját információjára alapozva a hírt a csakfoci.hu.

 

A kivárás pedig kifizetődő lehet, ugyanis az FTC-vel a 2015–2016-os idényben bajnokságot és Magyar Kupát nyerő kapus becsült piaci értéke egy év alatt 200 ezer euróval emelkedett – nézett utána honlapunk. 

 

 

A mértékadó transfermarkt.de adatai szerint 2015 júliusában 1 millió, míg jelenleg 1, 2 millió eurót ér. A magyar válogatottal a nyári Európa-bajnokságra készülő futballista egy esetleges jó, Eb-szerepléssel tovább tornázhat eladási árán, illetve saját bérigényén is...

 

Legfrissebb híreink