Dibusz a légióskodásról beszélt

A Ferencváros kapusa lassan kinövi az NB I-et.

Forrás:

A Ferencváros nagyszerűen teljesített az ősszel: nemcsak az Európa Ligában állt helyt tisztességgel, a bajnokságban is őrzi vezető helyét, még úgyis, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a nagy rivális MOL Vidi.
 
A zöld-fehérek legjobbja egyértelműen a csapat kapusa, Dibusz Dénes volt ősszel - ez derül ki a Blikk osztályzataiból, a lapnál nem volt jobb Dibusznál az NB I mezőnyében.  

Pedig a portás nyáron nem kisebb posztroválist kapott, mint a Honvéddal bajnoki címet is nyert Gróf Dávidot. Sokan már ekkor biztosra vették, hogy Gróf azért érkezik, mert Dibusz külföldre igazol, de a 29 éves játékos maradt az Üllői úton, megküzdött a kezdőbe kerülésért és talán eddigi legjobb fél idényén van túl.  10 meccsen lépett pályára eddig a bajnokságban, az EL miatt kapott pihenőt néha az NB I-ben, de mind a honi rangadókon, mind a hat nemzetközi mérkőzésen ő kezdett a kapuban. 

Dibusz bravúrjaival természetesen az értéke is nőtt, a mértékadó Transfermarkt már 1,2 millió euróra tartja, és a legjobb korban van a külföldi szerződéshez, most már nemzetiközi tapasztalattal is felvértezve. 

 

 

Saját bevallása szerint a Vidi ellen volt a legjobb meccse: "Fehérvár ellen voltam a legjobb, több bravúrral sikerült hozzájárulnom a csapat sikeréhez" - nyilatkozta a Blikknek. Maga a kapus is szívesen kipróbálná magát egy, a magyarnál nívósabb bajnokságban, ha ilyen formában van tavasszal, nehéz lesz megtartania a főváros klubnak.

Élő közvetítés az átigazolásokról - Feczkó átigazolási tervekről nyilatkozott - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink