Deutsch szerint lehet esélye a Fradi ellen a Puskás Akadémiának

Harc az ezüstéremért.

Forrás:

A bajnoki cím sorsa már régen eldőlt, annak ellenére, hogy matematikailag éppen most szombaton biztosíthatja be a címvédő Ferencváros az újabb elsőségét abban az esetben, ha megveri a második helyezett Puskás Akadémiát.

Ha viszont a felcsútiak nem kapnak ki és ezen belül győznek, akkor viszont nagyjából a második hely sorsa is végleg eldől majd 5 fordulóval a bajnokság vége előtt (ettől még a Fradi lesz a bajnok, efelől senkinek ne legyen kétsége vagy ezzel ellentétes vágya), hiszen a Puskás Akadémia már most 10 ponttal mennek a harmadik helyezett MOL Fehérvár FC előtt és 14 egységgel a negyedik MTK és az ötödik Mezőkövesd előtt.

Török élcsapat vinné a Puskás Akadémia védőjét - NB1.hu

 

A Puskás Akadémia éppen utóbbi gárdával játszott a legutóbbi fordulóban és győzött 2-0-ra úgy, hogy a vendégek a meccs döntő részében emberhátrányban játszottak, de 1-0-s hátrányukban volt esélyük arra, hogy kiegyenlítsenek. Ez viszont nem következett be, így a végén büntettek a felcsútiak.

Hornyák Zsolt csapata szombaton az FTC vendége lesz tehát, és Deutsch László, az ifjú, felcsúti nevelésű balhátvéd szerint lehet keresnivalójuk a zöld-fehérek otthonában.

Deutsch arról is beszélt, mire kell figyelniük ahhoz, hogy megtartsák előnyüket a riválisaik előtt.

Legfrissebb híreink