Derbi: Vignjevics vs. Rebrov - reakciók

Az újpesti tréner kitért a bennmaradásra is.

Forrás: fradi.hu

Mint ismert, a zárt kapus Derbin Boli 8. percben szerzett góljával, legyőzte a Ferencváros az Újpestet 1-0-ra. Vignjevics gratulált a játékosainak, míg Rebrov a legkeményebb ellenfélnek nevezte az Újpestet.

 

Derbi: újabb, nehéz Fradi-lépés az aranyéremért - NB1.hu

Forrás: MTI Újpest-Ferencváros 0-1 Egy igazán furcsa Derbit láthattak a tévénézők szerda este, zárt kapus meccsen lépett pályára a Ferencváros az Újpest otthonában. Viszonylag hamar előnybe kerültek a zöld-fehérek, Bolira nem figyeltek oda a védők, így a játékos 20 méterről a jobb alsóba lőtte a labdát.

 

Így nyilatkoztak a vezetőedzők a meccs után:

Szerhij Rebrov(Ferencváros): „A legkeményebb ellenfél az NB I-ben, mindig képes valami különlegeset húzni. Ma a helyzeteik kihasználása eredményezte azt, hogy mi nyertünk. Fontos három pontot szereztünk, jól dolgozunk a kontrákból, akár többször is betalálhattunk volna. Nagyon nehéz szurkolók nélkül játszani, nem volt elég idő felkészülni sem.”

Nebojsa Vignjevics(Újpest): ,,Komoly kihívás volt ez nekünk, nem volt könnyű felkészülni, és rögtön egy derbivel kezdeni a hosszú kihagyás után. De nem róhatok fel semmit a játékosaimnak, gratulálok nekik, megfelelően álltak hozzá a meccshez, igyekeztek jól játszani, ami nem könnyű a Fradi ellen. A ma látott teljesítmény egyértelműen elég az NB I-ben maradáshoz. Ha a Fradi ellen ilyen jól és fegyelmezetten tudunk játszani, akkor ez a többi csapat ellen elég lehet. Az nyomaszt minket, hogy hiába alakítunk ki helyzeteket, nem sikerül gólt lőnünk, de a mai játék biztató volt. Viszont mindig a következő találkozóért küzdünk, nem hátrafelé nézünk.”

Legfrissebb híreink