Derbi: Rebrov kemény kritikát fogalmazott meg - reakciók, videó

Vignjevics a vereség ellenére sem volt elégedetlen.

Forrás:

Rangadókban bővelkedett az NB I kilencedik fordulója. Szombaton rendezték meg a Derbit, a Fradi az Újpestet látta vendégül. A két fővárosi csapat összecsapását egyetlen gól döntötte el, ezt Boli szerezte a 23. percben. A zöld-fehérek játékosa könyörtelenül kihasználta az újpesti védelem kihagyását. 

Az újpestiek egyébként sok helyzetet kidolgoztak, de ezekből nem tudtak profitálni a vendégek. A hazai drukkereknek nem is nagyon tetszett a játék képe, véleményüket hangos füttyszóval nyilvánították ki. 

Rebrov a meccs után elmondta, főleg a támadójátékkal volt elégedetlen. Hozzátette, nem volt boldog, amikor meghallotta, hogy a szurkolók kifütyülték a csapatát.

"Tudjuk, hogy ez a mérkőzés sokat jelent a szurkolóknak, fontos három pontot gyűjtöttünk. Nem vagyok elégedett a támadójátékunkkal, a játékosaim valószínűleg nagyon a végeredményre koncentráltak, szerették volna megnyerni ezt a meccset. Támadójátékban javulnunk kell, ha tehettem volna, valamennyi csatárunkat lecseréltem volna.

 

Néhány játékosom nem 100 százalékos állapotban tért vissza a válogatott szünetről, ráadásul az Újpest elleni meccs előtt kiesett három védőnk, így olyan védősorral kellett játszanunk, amelyet korábban nem próbáltunk. Nem voltam boldog a padon, amikor a szurkolók fütyültek a második játékrészben, tudom, hogy javítanunk kell bizonyos dolgokon" - fogalmazott Rebrov.

 

Az Újpest üres kézzel távozott a Groupama Arénából, ennek ellenére Nebojsa Vignjevics több pozitívumot is felfedezett a lila-fehérek játékában.

"Nos, mit is mondhatnék egy ilyen mérkőzés után? Egyértelműen az Újpest volt ma jobb csapat. Őszintén szólva nem is tudtam, hogy ennyivel jobbak vagyunk. Akár idegenbeli, akár hazai találkozóról legyen szó, volt, hogy nyertünk, de ilyen erős dominanciát még soha nem produkált a csapatom, mint mai mérkőzés során.

 

Tulajdonképpen minden lehetőségünk megvolt, de nem sikerült gólra váltani. Ezzel szemben az ellenfelünknek egy lehetősége volt, azt ki is használták és ezen dőlt el a mérkőzés. Gratulálok a játékosaimnak, kiválóan játszottak, de nem sikerült megnyernünk a meccset" - nyilatkozta Vignjevics.

 

A két csapat szombaton 227. alkalommal találkozott egymással a bajnokságban, 62 döntetlen és 61 újpesti győzelem a Ferencváros a 104. sikerét könyvelte el. Érdekesség, hogy az FTC immáron 41 hazai bajnoki óta nem kapott ki, ami rekord a klub történetében.
 

Legfrissebb híreink