Délután menesztik Leonel Pontest!?

Debrecen - Elfogyott a türelem az eredménytelen portugállal szemben.

Forrás:

A Dehir.hu információi szerint kedden délután ülésezik a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatósága. Úgy tudjuk, az edzőkérdés lesz napirenden, s már nem csupán arról döntenek, hogy elküldik Leonel Pontest, hanem szeretnék kijelölni a portugál vezetőedző utódját is. Természetesen szóba jöhet Herczeg András, aki Kondás Elemér menesztése után két meccsre átvette a Loki irányítását (meg is nyerte a csapat mind a két meccsét).

 

Leonel Pontes 2016 augusztusában érkezett a Lokihoz. 19 tétmeccsen volt a Debrecen vezetőedzője, mindösszesen négyszer tudott nyerni a csapat, ötször ért el döntetlent és 10-szer kapott ki. A 19 meccsen a megszerezhető 57 pontból csupán 17 pontot gyűjtött be a DVSC, jelenleg három pont választja el a kieső helytől.

 

 

Pontes széke egyszer már megingott Debrecenben, az őszi szezon végén kétszer is összeült a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatósága, hogy döntsön a sorsáról, akkor azonban még adtak neki egy újabb esélyt. Úgy tűnik, mostanra fogyott el a bizalom.

 

A bajnokságban a válogatott Portugália elleni vb-selejtezője miatt három hétig nem játszanak meccset, így az új edzőnek lesz egy kis ideje összeszoknia a csapattal. A Loki legközelebb a Vasassal játszik idegenben április 1-jén. A bajnokságból még tíz forduló van hátra, a DVSC célja most egyértelműen a bennmaradás az élvonalban.

Legfrissebb híreink