Del Piero fiatalkori mestere nagyon dicsérte Schäfer Andrást

Több mint pozitív bemutatkozás.

Forrás:

A Genoa U19-es együttesénél debütálhatott Olaszországban Schäfer András, aki rögtön le is nyűgözte az utánpótláscsapat mesterét, a többek között a fiatal Del Pieróval is dolgozó Carlo Sabatinit. Az olasz szakemberre, akit a Juventus legendája is nagyra tart, jó benyomást tett a tehetséges középpályása. 

- Nagyon jó benyomást tett rám. Már láttam játszani csütörtökön, de ott a Genoa Serie A-s csapata egy amatőr klubbal csapott össze, szóval nem volt 100 százalékig megbízható, de látszott milyen játékos. Egy nagyon dinamikus labdarúgó, mindig ott van, ahol a játék zajlik, és nagyon tiszta a labdakezelése is. Több más dolog mellett azt emelném ki leginkább, hogy ezekhez a kvalitásaihoz rendkívüli elszántság és agresszivitás társul. Több mint pozitív bemutatkozás. Egészen bizonyos, hogy nagyon sok van benne, hiszem, hogy remek üzletet kötöttünk vele, - nyilatkozta a tréner.

Érdekesség, hogy Sabatini egykori tanítványára, a Juventus legendájára, Del Pierora való visszaemlékezése során hasonló tulajdonságokat emelt ki, a végtelen elszántságot, és őszinte akaratot.

Legfrissebb híreink