Debütálhat a válogatottban a Kisvárda játékosa - reakció

Először kapott meghívót.

Forrás: kisvardafc.hu

A KISVÁRDA JELENTÉSE:

"Megérkezett klubunkhoz Driton Camaj kikérője – szélsőnket hazája, Montenegró válogatottjába hívták be. A 25 éves szélső korábban volt már U21-es válogatott (14 alkalommal), a felnőtt nemzeti csapatba most először hívták be.

A montenegrói válogatott tagjai május 30-án találkoznak Podgoricában, majd négy Nemzetek Ligája-mérkőzés vár rájuk a B divízióban: június 4-én Romániát fogadják, 7-én Finnország vendégei lesznek, 11-én Bosznia-Hercegovinát látják vendégül, 14-én pedig Romániában szerepelnek.

„Az álmom valóra vált, nagyon boldog vagyok, az egész karrierem során ezért a pillanatért dolgoztam. Mindent bele fogok adni, hogy a legjobbamat adhassam, és be tudjak mutatkozni a válogatottban" – nyilatkozta megkeresésünkre Driton Camaj.

Ha Driton Camaj valamelyik mérkőzésen pályára lépne, akkor Gheorghe Grozav után ő lehet a második labdarúgó, akire kisvárdai játékosként számít hazája válogatottjának szövetségi kapitánya. Márciusban Herdi Prenga is kapott meghívót az albán válogatottól, de ő akkor nem lépett pályára."

Legfrissebb híreink