Debütálása után önkritikus nyilatkozatot adott a Vidi sztárigazolása

Sikerült a beilleszkedés.

Forrás: molfehervarfc.hu

Az nb1.hu-n már beszámoltunk arról, hogy a MOL Fehérvár szombaton újabb edzőmeccset játszott. Márton Gábor csapata az NS Murával csapott össze, az ellenfél idén megnyerte a Szlovén Kupát. A találkozó 1-1-es döntetlennel végződött, a Fejér megyeiek Stopira góljával szerezték meg a vezetést a 62. percben, de két minutummal később Susnjara egy távoli lövéssel egalizált.

Ez a felkészülési találkozó Evandro szempontjából is érdekes volt, hiszen a brazil játékos debütált a Vidiben. A dél-amerikai futballista a 37. percben váltotta Kovács Istvánt. Evandro önkritikusan értékelt a molfehervarfc.hu-nak, szerinte a szombati teljesítményhez képest sokkal több van benne.

 

"Nagy öröm számomra, hogy végre bemutatkozhattam a Vidiben, igaz ez akkor is, ha egyelőre csupán edzőmeccsen szerepeltem a csapatban. Közel egy órát töltöttem a pályán, jól éreztem magam, ám tisztában vagyok azzal, hogy ennél sokkal többre vagyok képes.

 

Jó meccset játszottunk a szlovén kupagyőztes ellen, mindenképp hasznos volt számunkra ez a találkozó. Véleményem szerint valamivel jobban játszottunk ellenfelünknél, ám most még nem a végeredmény a fontos, hanem hogy elsajátítsuk azokat a dolgokat, amiket a szakmai stáb kér tőlünk. Szükségem van még egy kis időre ahhoz, hogy ki tudjam adni magamból a bennem lévő maximumot. A csapattársaimmal nagyon jól megértettem magam a pályán és természetesen a pályán kívül is, bátran mondhatom, hogy sikerült beilleszkednem ebbe a remek közösségbe. Alig várom már, hogy tétmérkőzéseket játsszunk" - mondta Evandro.

Evandro a CSZKA Szófiától érkezett a fehérváriakhoz. A bolgár alakulatban 51 tétmeccsen lépett pályára, a fellépései során 16 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki. A 23 esztendős Evandro értékét a Transfermarkt 1 millió euróra becsüli.
 

KORÁBBAN:

Ikszelt a Vidi: Márton Gábor ebben reménykedik - REAKCIÓK - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink