DVSC-Kecskemét: forrtak az indulatok a végén

Visszatért az 1-szeres magyar válogatott kapus.

Forrás: dvsc.hu

DVSC-Kecskemét 1-1

A MÉRKŐZÉS KULCSMOMENTUMA: A HAJRÁ

A meccs végéhez közeledve felpörögtek az események, többek között Ferenczi és Szabó próbálkozása is a kapufán csattant, Bárány kísérletét pedig a gólvonal környékén álló kecskeméti játékos blokkolta. A lefújás előtt pedig komolyabb csetepaté alakult ki a pályán, ami azzal kezdődött, hogy Ferenczi megrúgta a földön fekvő Zekét, ezt követően pedig kisebb tömegjelenet alakult ki. 

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐJE: MEGYERI BALÁZS

Az 1-szeres magyar válogatott kapus 2010 után védhetett ismét az NB I-ben. Megyeri a nyári átigazolási időszak során bólintott rá a DVSC ajánlatára. A kapuvédőnek nem volt sok dolga a meccsen, a büntetőnél nem tudott bravúrt bemutatni. 

GÓLOK TÖRTÉNETE:

67. p.: Bárány fejelt az ötösről, ezt még védte a kecskeméti kapus, de a kipattanót becsúszva jobb lábbal a kapu közepébe lőtte a Loki játékosa kb. 4 méterről. 1-0!

79. p.: Deslandes szabálytalankodott Szabó ellen a tizenhatoson belül, tizenegyest kapott a Kecskemét. Szabó Levente jobb lábbal a jobb alsóba rúgta a labdát, Megyeri Balázs a másik oldalra vetődött. 1-1!

KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Loki a következő fordulóban a Vasast látja vendégül, míg a Kecskemét a Mezőkövesdet fogadja. 

JEGYZŐKÖNYV:

Debreceni VSC-Kecskeméti TE 1-1 (0-0)
Debrecen, 4724 néző, v:
Káprály
gólszerző: Bárány (67.), illetve Szabó L. (79., 11-esből)
sárga lap: Szécsi (61.), Deslandes (77.), Sana (84.), Kundrák (85.), Bárány (86.), Ferenczi (96.), illetve Djuranovic (45+4.), Vágó (55.), Grünwald (57.), Tóth B. (66.), Katona M. (81.), Zeke (96.)
Debrecen: Megyeri - Kusnyír, Romancsuk, Deslandes, Sana - Baráth, Dzsudzsák - Sós (Kundrák, 63.), Bódi (Ferenczi, 76.), Szécsi - Bárány
Kecskemét: Varga B. - Katona B. (Katona M., 62.), Szabó A., Belényesi, Szalai G., Grünwald (Zeke, 62.) - Vágó (Meszhi, 71.), Nagy K., Szuhodovszki (Banó-Szabó, 63.) - Tóth B. (Szabó L., 71.), Djuranovic

Az MTI összefoglalója:

Az MTI összefoglalója:

Nem túl magas színvonalú, kevés helyzetet hozó első félidőt láthatott a Nagyerdei Stadion közönsége, amely annak azért örülhetett, hogy a hazai együttes egyértelműen fölényben futballozott. A vendégek a védekezésre helyeztek jóval nagyobb hangsúlyt, és a szünetig a Debrecennek nem is sikerült áttörnie a kecskeméti hátsó alakzatot.
    
Fordulás után nem változott sokat a játék képe, de a házigazda egyre nagyobb nyomást helyezett az ellenfélre, és ez a félidő derekán góllá érett. Ennek ellenére maradt még izgalom a hajrára, amelynek első perceiben - szinte a semmiből - egyenlített a Kecskemét, miután a néhány perccel korábban csereként beállt Szabó Levente tizenegyesből nem hibázott.
    
Ezután felpörgött a mérkőzés, az iram és a feszültség is nőtt, de a hazaiaknak már nem sikerült újabb gólt szerezniük, így pontosztozkodással zárult a meccs, amelynek végén kisebb dulakodás is kitört a két együttes játékosai között.
 

Tabella a linkre kattintva érhető el

FRISSÍTÉS:

22.31:

Legfrissebb híreink