Dárdainak komoly problémája akadt a magyaros rangadó előtt

Így is magabiztos.

Forrás: herthabsc.de

Nagyon nehéz mérkőzésre, és két honfitársa, Gulácsi Péter és Willi Orbán ellen készül a Hertha BSC magyar edzője, Dárdai Pál. A két klub egészen más célokért küzd, míg a berliniek az első tízben szeretnének végezni, addig Lipcsében az európai porond a cél, és az, hogy egy kicsit megszorongassák a két óriást, a Bayernt és a Dortmundot. Ahhoz, hogy Dárdaiék győztesen hagyhassák el a Leipzig arénáját hihetetlen koncentrációra, fegyelemre és talán egy kis szerencsére is szükségük lesz.
 
– Nem állíthatjuk meg a Leipzig gyors játékosait, csak ha csapatként dolgozunk. A labdavesztéseket követően nagyon figyelnünk kell, mert nagyon jól használják ki a pillanatnyi káoszt. Nem a támadók fogják eldönteni ezt a meccset, hanem a védelem,– utalt arra Dárdai, hogy a legkisebb megingás is végzetes lehet a meccs előtti sajtótájékoztatón, de a tréner azt sem felejtette el, hogy a nagy csapatok ellen idén kifejezetten jól játszanak. – Az őszi 0:3-as találkozónál túl félénkek voltunk, és túl mélyen védekeztünk. Jobban akarjuk csinálni most, olyan bátran akarunk kiállni, mint a Dortmund ellen. Önbizalommal és gyors játékkal.
 
Az ellenfél mellett rengeteg játékos hiányával is meg kell küzdenie a magyar trénernek. Ibisevic és Torunarigha eltiltás miatt nem játszhat, Selke felépült, de játéka így is kérdéses lehet. Mellettük Darida, Dilrosun, Grujic, Kade, Kopke, Kraft, Luckassen és Rekik sem biztosan bevethető. Azonban Dárdai biztos benne, hogy így is lesz bőven elég minőségi játékosa a padon is.
 

Legfrissebb híreink