Dárdai újra tervezett

Az eddigi út túl nehéznek bizonyult.

Forrás: TF-Images/Getty Images

Dárdai Pál csapata a Dortmund ellen szenvedett 3-2-es vereséget. A mérkőzés utolsó pillanataiban rondított bele Marco Reus a magyar tréner születésnapjába. Ezzel a botlással viszont túl messze került már a Hertha az Európai porondtól - nyolc meccsen hét pontos hátrányt kellene ledolgozniuk - így Dárdai új célt tűzött ki csapata elé.
 
– A nemzetközi porond már messze van, de szeretnénk az elmúlt évek legjobb második félidei teljesítményével zárni – jelentette ki a tréner bz-berlin.de-nek. – Legalább húsz pontot szeretnénk szerezni. A pontszámunknak kettessel kellene kezdődnie.
 
A Hertha rendszerint jól kezdi a szezonjait, viszont a bajnokság második szakaszára visszaesnek. Az elmúlt években, a tavaszi szezonban, 17, 18, 19 és 19 pontot gyűjtöttek. Idén eddig kilenc forduló alatt 11 egységnél járnak, így a minimális elváráshoz három győzelmet kéne beseperniük.
 
Legközelebb ezt Gulácsi Péterék vendégeként tehetnék meg, de a harmadik helyezett Lipcse hasonlóan nagy falat lehet, mint az elmúlt fordulóban a Borussia.
 

Legfrissebb híreink