Dárdai újabb felkérést kapott

Kápolna felépítéséhez is hozzájárult.

Forrás:

Nehéz másik, annyira töretlenül népszerű embert találni a magyar labdarúgásban, mint Dárdai Pált. A szurkolók mindenhol imádják, de nemcsak Berlinben, hanem Magyarországon is és nyugodtan kijelenthetjük, hogy a világon bárhol élő honfitársaink  szerint is ő az egyik Non plus ultra a focinkban.

Ezt támasztja alá az erdélysport.hu tudósítása is:

„„Dárdai Pali, Dárdai Pali”, tört fel többször is a hallgatóság soraiból a tusnádfürdői Bálványosi Szabadegyetemen és Diáktáborban azt követően, hogy a korábbi magyar szövetségi kapitány fellépett a kerekasztal-beszélgetésnek otthont adó színpadra. 

 

„Nagyon jó érzés ilyen sok jó magyar emberrel találkozni”, mondta meghatottan a székely gyökereire mindig büszke, Erdélyben azonban első alkalommal járó korábbi középpályás. „Sok jó embert láttam itt, akik összetartanak. Nagyon fontos, hogy ne irigyek legyenek. Külön öröm, hogy sok fiatalt látok, akik szépen beszélik a magyar nyelvet, őrzik tradícióikat, Büszkék lehetnek magukra, ez egy szép család” - fogalmazott a német élvonalbeli Hertha BSC korábbi trénere.

  

Dárdai egy különleges ajándékot és felkérést is kapott egyben. 

 

Jakab Zoltán, a román futsal-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a Székelyföld labdarúgó-válogatottjának edzője megajándékozta őt egy Székelyföld-mezzel és Bölöni László példáján felbuzdulva megkérte Dárdait, adott esetben tudná-e támogatni szakmailag, kisugárzásával a regionális együttest. A Hertha meccsrekordere rendkívül őszintén elmondta, semmit nem tud megígérni, de ha ideje engedi és lehetősége nyílik rá, akkor nyitott bármilyen jellegű segítségnyújtásra. Dárdai meghívást kapott a székelyföldi Madéfalvára is, ahol – mint kiderült – anyagilag hozzájárult egy kápolna felépítéséhez.”

 

Az nb1.hu-nak meg kell ismételnie önmagát: Dárdai a magyar labdarúgás (egyik) Non plus ultrája!

Legfrissebb híreink