Dárdai Palkó elmondta, szerepelne-e a magyar válogatottban

Tömör választ adott.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár FC együttese a télen szerződtette Dárdai Palkót. A Herthát irányító Dárdai Pál fia eddig két NB I-es mérkőzésen jutott szóhoz új csapatában: az Újpest ellen 23, a Honvéd ellen pedig 64 percet töltött a pályán. A kispestiekkel vívott mérkőzésen gólt is szerzett, de az öröme nem lehet felhőtlen, hiszen a Fejér megyei csapat 2-1-es vereséget szenvedett.

Dárdai Palkóval a Nemzeti Sport készített egy hosszabb interjút. A fiatal játékos elmondta, Ausztriából és Hollandiából is volt ajánlata, de a választása mégis a MOL Fehérvárra esett. Új klubjával 4,5 évre szóló szerződést kötött. Egyébként azt is letisztázta, hogy ő a Palkó névhez kötődik. 

"Németországban jó képzést kaptam, ennek itt is szeretném hasznát venni. Fehérváron vannak céljaim, edzeni, játszani, fejlődni akarok, és nyilván jó lenne nyerni valamit a csapattal" - fogalmazott Dárdai, aki elmondta, a válogatottságról még nem érdemes beszélnie, ehhez előbb le kell tennie valamit az asztalra.

A beszélgetés végén a következő kérdés hangzott el:

"Az ezzel kapcsolatos utolsó kérdéssel le is zárhatjuk a témát: ha Gera Zoltán, az U21-es válogatott szövetségi edzője, vagy idővel Marco Rossi, az A-válogatott szövetségi kapitánya úgy ítélné meg, hogy kiérdemelte a meghívót, boldogan fogadná?"

Dárdai Palkó a felvetésre rövid és egyértelmű választ adott, amely így hangzott: "Igen!"

Legfrissebb híreink