Dárdai Pál elárulta, melyik magyar csapat vezetőedzője lenne

Nem NB I-es csapatról beszélt.

Forrás:

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a Nemzeti Sportnak adott interjújában elárulta, hogyan készülődik a karácsonyi ünnepekre.

A játékosként 61-szeres magyar válogatott Dárdai Pál négy-öt évvel ezelőtt úgy fogalmazott, hogy „Három Dárdai a Herthában - az kemény lenne. A háromból egy szerintem megcsinálja. Vagy kettő. Bár az is lehet, hogy mindhárom..." - azóta két gyermeke, Palkó és Márton már pályára léphetett a berlini együttesben a Bundesligában.

„Palkó helyzete kicsit nehezebbé vált azóta, neki váltania kellene. Megerősödött az elmúlt időszakban, immár arra van szüksége, hogy folyamatosan játsszon. Volt lehetősége arra, hogy Hollandiába igazoljon, de nem akart oda menni. Ő valamelyest lelkizőbb, mint a két öccse, az kell neki, hogy jó közegbe kerüljön. (...) Marci pillanatnyilag jó helyen van. Az első csapattal edz, jó híreket kapok róla. Szeretik a társak és az edzők is, ha egyszer-kétszer beáll, abból is tanul. Ballábas belső védőből amúgy sincs nagy választék. Jó a felépítése, jó a rúgótechnikája, neves klubok érdeklődnek már iránta" - mondta fiai pályafutásának jelenlegi helyzetéről Dárdai.

A szakember arra a kérdésre, hogy milyen ajánlatért lenne hajlandó otthagyni a német fővárost, meglepő választ adott: 

 

"Tudja, hol lennék egyszer boldogan edző? Siófokon. Hosszú évek múltán szerintem fordul majd a kocka, két-három hónapot leszünk Berlinben, és kilencet-tízet Zamárdiban. Ha eljön ez az idő, és a siófokiak megkeresnek azzal, hogy Pali bácsi, kellene segíteni, azt felelném, essünk neki!” - felelt némileg meglepően a 44 éves berlini klublegenda.

Legfrissebb híreink